کیک شربتی پسته و مرکبات
کیک شربتی پسته و مرکبات از مجموعه دستور غذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
مواد لازم:
- کره ۷۵ گرم
- تخم مرغ ۴ عدد
- شکر ۲۵۰ گرم
- پودر پسته ۱۰۰ گرم
- آرد سمولینا ۱۰۰ گرم
- مارمالاد پرتقال ۵۰ گرم
- لیمو ترش ۲ عدد
- نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
- نعناع خشک ۱ قاشق چای خوری
- پسته ۲۵ گرم
طرز تهیه:
۱- از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب گرد با قطر ۲۰ سانتی متر را با کره چرب کرده و در آن کاغذ روغنی پهن کنید.
۲- در کاسه ای تمیز سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا پف کرده و فرم بگیرد.
۳- در ظرفی دیگر، زرده های تخم مرغ و ۱۰۰ گرم شکر را با همزن برقی بزنید، تا کمرنگ و خامه ای شوند.
۴- در حالیکه مواد را با همزن برقی می زنید، به آرامی پودر پسته و آرد سمولینا و بعد کره ی آب کرده، رنده ی پوست لیمو، مارمالاد پرتقال و نمک را به مواد اضافه کنید. مواد را بزنید تا یکدست شوند.
۵- سفیده ی زده شده را در ۳ مرحله به آن ها اضافه کنید، تا هوای داخل مواد خارج نشود.
۶- خمیر را در قالب آماده شده بریزید. آن را برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه تا کیک طلایی شود و تا زمانیکه خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد، در فر بپزید.
۷- در این میان شیره ی لیمو را تهیه کنید. آب لیمو و ۱۵۰ گرم شکر را در قابلمه ی کوچکی روی حرارت متوسط بریزید. آن را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. سپس آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
۸- وقتی کیک را از فر خارج کردید، فورا با خلال دندان بر روی آن تعدادی حفره ایجاد کنید و شیره را به آرامی روی آن بریزید.
۹- نعناع و پسته ی خرد شده را روی کیک بپاشید و آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
۱۰- کیک را از قالب خارج کرده، آن را برش دهید و در صورت تمایل با مقداری ماست چکیده میل کنید.
نکات:
۱ - به کره ی اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید. کره را روی حرارت پایین آب کرده و کنار بگذارید.
۲ - زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید.
۳- پوست لیمو را رنده کرده و آب آن ها را بگیرید.
۴ - برگ های نعناع و پسته ها را خرد کنید.
ارسال نظر