دسر شکلاتی یک نفره با طعم بهار نارنج
دسری پر مایه در ظروفی کوچک، با طعم بهار نارنج برای ابراز لطف بی حد و اندازه به شما برایتان آموزش داده ایم. امیدواریم درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم جهت تهیه:
- شکلات خالص : ۲۲۵ گرم
- تخم مرغ , زرده و سفیده از هم جدا شده : ۴ عدد
- شکر دانه ریز : ۷۵ گرم
- خامه پرچرب : ۴ قاشق غذاخوری
- عرق بهار نارنج : مقداری
مواد لازم جهت تزیین:
- خامه فرم گرفته : مقدار کمی
- شکلات با اشکال گوناگون: مقداری
طرز تهیه:
۱ . شکلات را آب نمایید و بگذارید کمی خنک شود.
۲ . زرده های تخم مرغ را با شکر دانه ریز داخل کاسه ای بریزید و بزیند تا کرم رنگ شود و حالت پفی پیدا نماید . این کار با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه طول خواهد کشید و با همزن دستی کمی بیشتر وقت خواهد برد .
۳ . شکلات را به تدریج اضافه نمایید و خوب هم بزنید . سپس عرق بهارنارنج و خامه پرچرب را بیافزایید و هم بزنید .
۴. سفیده های تخم مرغ را در کاسه ای کاملا تمیز بریزید و آنقدر با همزن بزیند تا سفت شود . سپس سفیده ها را در دو مرحله به مخلوط شکلات اضافه نمایید و هم بزنید . مخلوط آماده شده را در شش کاسه دسر خوری یا شش ظرف یک نفره مخصوص سرو به نسبت مساوی تقسیم نمایید و بگذارید حداقل به مدت دو ساعت خنک شود .
۵. قبل ازسرو , آن را با کمی خامه فرم گرفته و شکلات های کوچک در اشکال مختلف تزیین نمایید .
توصیه سرآشپز :
از تمیز و چرب نبودن کاسه ای که سفیده های تخم مرغ را در آن می زنید, مطمئن شوید. وجود کمترین ذره روغن, نمی گذارد هوا میان مواد قرار گیرد و در نتیجه خوب پف نماید. هر شی خارجی در این مخلوط, حباب های هوا را می شکند و مانع از پخت خوب و پف نمودن کیک می شود.
ارسال نظر