سالاد میوه سن ژویر
مهمترین نكتهای كه باید در پختن میوه رعایت كنید این است كه چه میزان شكر باید به آن اضافه كنید.
مجله ایده آل : مهمترین نكتهای كه باید در پختن میوه رعایت كنید این است كه چه میزان شكر باید به آن اضافه كنید. من شما را به بهترین نحو راهنمایی میكنم ولی بهعنوان مثال به یاد داشته باشید میوهای كه كاملا رسیده یا شیرین است نیاز كمتری به شكر دارد پس قبل از شروع كار میوه را تست كنید تا زیادی شیرین نشود.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- زردآلو، گلابی، توتفرنگی، هلو و ریواس: 750 گرم
- شكر: به میزان لازم
تمام میوههایی را كه دارید شسته، هسته آنها را در بیاورید و بعد خرد كنید. سپس، میوهها را داخل قابلمه ریخته و به آن شكر اضافه كنید. (من همیشه ۳قاشق پر چایخوری شكر را با ریواس و ۲قاشق سرپر را با بقیه میوهها مخلوط میكنم) مجددا میوهها را مزه كنید، كمی آب درون قابلمه ریخته و بگذارید تا به جوش آید. در قابلمه را به صورت كج روی آن قرار دهید تا با بخارآب میوهها نرم شوند. هنگامی كه میوهها كاملا نرم شدند، در را برداشته و بگذارید تا آب آن تبخیر شود.
بعد آن را به صورت جداگانه در هر ظرف ریخته و كمی شكر كنار آن برای سرو كردن قرار دهید. این میوهها را میتوانید با ماست محلی، كنار صبحانه یا حتی استیك سرو كنید؛ پس احساس خوب خود را از خوردن آن از دست ندهید.
نظر کاربران
آخه الان فصل این میوه هاست!!!!!