دسر شکلاتی قالبی
عصرهای تابستان را با این شکلات ها سَر کنید
امروز می خواهیم طرز تهیه دسری پر از شکلات که تهیه آن نیز بسیار آسان است و می توانید آن را همراه چای سرو نمایید را به شما آموزش دهیم. اگر عاشق شکلات هستید، این دسر کاملا به دردتان می خورد.
- شکلات خالص : ۱۵۰ گرم
- کره بدون نمک : ۷۵ گرم
- شیر غلیظ شده : ۲۱۰ گرم
- دارچین : ۲ قاشق چای خوری
- بادام : ۷۵ گرم
- بیسکویت خرد شده : ۷۵ گرم
- برگه زرد آلویی که نیاز به خیساندن ندارد , نا منظم خرد شده : ۵۰ گرم
۱. داخل قالب های ۶۷۵ گرمی مخصوص نان را با ورقه ای از فویل آشپزخانه بپوشانید .
۲. بادام ها را با چاقویی تیز , خرد نمایید .
۳. شکلات , کره , شیر و دارچین را داخل قابلمه بزرگ چدنی بریزید .
۴. قابلمه را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا شکلات ها آب شوند . در همین فاصله , مخلوط شکلات را مرتب هم بزنید تا خوب با هم ترکیب گردند .
۵. بادام , بیسکویت و زرد آلو را به مخلوط شکلات بیافزایید و با قاشق چوبی مخلوط را خوب هم بزنید .
۶. مایه دسر را داخل قالب آماده شده , بریزید و آن را یک ساعت داخل فریزر قرار دهید تا کاملا خنک شود و خودش را بگیرد .
۷. دسر شکلاتی قالبی را برش بزنید و سرو نمایید .
توصیه سرآشپز:
قبل از ذوب نمودن شکلات , ابتدا آن را به تکه های هم اندازه تقسیم نمایید . هر چه تکه های شکلات کوچکتر باشند , زودتر آب می شوند .
ارسال نظر