شیرینی «پرنسس بریجیت»؛ شیرینی روسیهای
این شیرینی سنتی متعلق به روسیه است. درست کردن آن خیلی راحت و ساده است. این شیرینی را درست کنید و به همه پُز دهید که شیرینی خارجکی درست کرده اید.
- آرد ۲۰۰ گرم
- پودر شكر ۲۰۰ گرم
- نمك یكچهارم قاشق چایخوری
- آرد ذرت ۲ قاشق چایخوری
- روغن كانولا یا ذرت ۱۲۵ میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
- وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
- گردوی برشته و آسیاب كرده ۶۰ گرم

طرز تهیه:
۱- آرد، یكچهارم از پودر شكر، نمك و آرد ذرت را با هم مخلوط و الك كنید. آنگاه روغن را در كاسهی مناسبی بریزید، نیمی از مواد خشك را همراه با وانیلین، به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
۲- سپس باقیماندهی مواد خشك و گردو را اضافه نمائید و قدری ورز دهید تا خمیر مناسبی به دست آید.
۳- حالا هر بار به اندازهی یك قاشق چایخوری، از خمیر بردارید و با فاصله، در سینی مخصوص شیرینیپزی بچینید و به مدت تقریبی ۱۰-۱۲ دقیقه، در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجهی سانتیگراد، بپزید.
۴- اكنون سینی را از فر در آورید و بعد از ۵ دقیقه، شیرینیها را در باقیماندهی پودر شكر بلغتانید.
۵- همینكه شیرینی قدری خنك شد، دوباره آن را در پودر قند بلغتانید و این كار را یك بار دیگر، تكرار كنید تا لایهی نسبتاً ضخیمی از پودر شكر، شیرینیها را در بر بگیرد.
۶- اینك شیرینی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی، بچینید.
یادآوری:
۱- خمیر این شیرینی قدری خشك است و فقط با ورز دادن نرم و صاف میشود. بنابراین از افزودن مواد اضافی به آن جداً خودداری كنید.
۲- سینی را اصلاً چرب نكنید.
ارسال نظر