۳۵۱۶۳۰
۵۱۳۴
۵۱۳۴
پ

خوراک های بقچه ای ویژه تابستان (۳)

در این مطلب روش تهيه چند مدل غذاي سبك و متفاوت را پيشنهاد داده‌ايم كه درتهيه همه‌ شان يك فرمول واحد وجود دارد؛ اينكه قبل از مرحله پخت همه را اول بايد بقچه‌ پيچ كنيد و بعد بپزيد.

مجله آشپزی مثبت: تابستان كه مي‌شود دلمان ديگر خورش و خوراك و غذاهاي آب‌دار نمي‌خواهد. همه ما در ماه رمضان از ترس گرسنه شدن در همان دو وعده افطار و سحر آنقدر غذاهاي سنتي و مقوي خورده‌ايم كه حالا دلمان تنوع مي‌خواهد. در این مطلب روش تهيه چند مدل غذاي سبك و متفاوت را پيشنهاد داده‌ايم كه درتهيه همه‌ شان يك فرمول واحد وجود دارد؛ اينكه قبل از مرحله پخت همه را اول بايد بقچه‌ پيچ كنيد و بعد بپزيد. تنوع اين مدل غذاها كم هم نيست.

سيگارت گوشت

نيره اعظم زنجاني:

مواد لازم:

  • ۲۰۰ گرم گوشت چرخ‌كرده
  • ۱ ق‌س جعفري خردشده
  • ۲ ق س رب گوجه‌فرنگي
  • ۱۰۰ گرم قارچ (به دلخواه)
  • كمي كره آب‌كرده
  • كنجد به ميزان لازم
  • ۲ ق‌س پيازداغ
  • ۱ ق‌س پيازچه خردشده
  • خميرفيلو (يوفكا) به تعداد لازم
  • ۱ عدد زرده تخم‌مرغ
  • مقداري نمك و فلفل
  • روغن به ميزان لازم

خوراک های بقچه ای ویژه تابستان (3)

طرز تهیه:

۱. گوشت چرخ‌كرده را با پيازداغ در كمي روغن سرخ كنيد. قارچ‌ها را خرد كرده و به تابه اضافه كنيد تا همراه با گوشت چرخ‌كرده سرخ شوند.

۲. به گوشت و قارچ، نمك و فلفل هم اضافه كنيد و همراه با رب گوجه فرنگي تفت دهيد. در آخر پيازچه و جعفري را هم اضافه كرده و كمي صبر كنيد تا گوشت بپزد.

۳. خميرهاي فيلو را به اندازه‌هاي مساوي به شكل مثلث برش بزنيد. مقداري كره روي هر خمير ماليده و در قاعده هر مثلث كمي گوشت چرخ‌كرده آماده بگذاريد.

۴. از سمت قاعده خمير را به شكل رول درآوريد و كناره‌ها را در داخل فرو كنيد تا مواد بيرون نيايد.فر را با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد روشن كنيد تا گرم شود. سيگارت‌ها را آماده كرده و روي سيني فر بچينيد.

۵. زرده تخم‌مرغ را كمي با چنگال بزنيد و با قلم‌موي آشپزخانه روي سطح سيگارت‌ها بماليد و بعد روي آنها كنجد بپاشيد.

۶. سيگارت‌ها را در فر به مدت ۱۲ـ۱۰ دقيقه حرارت دهيد تا روي آنها طلايي شود. بعد از اين مدت اين غذا را سرو كنيد.

فوت فن

خمير فيلو به دو صورت دايره‌اي و مربعي به فروش مي‌رسد. براي اين غذا از هر دو مدل اين خمير مي‌توان استفاده كرد، فقط كافي است خمير را به شكل مثلث‌هاي يك اندازه درآوريد.


بُقچه بادمجان

معصومه افرازه:

مواد لازم برای 4 نفر:

  • 250 گرم گوشت چرخ کرده
  • 5 عدد بادمجان متوسط
  • 1 عدد پیاز کوچک
  • 1 پیمانه فلفل دلمه‌ای سبز و زرد (ریز خرد شده)
  • 2 ق س رب گوجه‌فرنگی
  • نمک، فلفل، ادویه و روغن به مقدار لازم
  • 3 ق س جعفری خرد شده
  • 1/4 پیمانه پنیر پیتزا
  • 1 عدد بادمجان کوچک (ریز خرد شده)

خوراک های بقچه ای ویژه تابستان (3)

طرز تهیه:

۱. بادمجان‌ها را با پوست بشویید و برش‌های ناز ک طولی بزنید. قسمت هایی از بادمجان را هم ریز و نگینی خرد کنید. به بادمجان ها نمک بزنید و به مدت ۱۰ دقیقه کناری بگذارید سپس آنها را بشویید و خشک کنید.

۲. برای آماده کردن مواد داخل بادمجان، ابتدا پیاز را کمی روغن تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و بعد از کمی سرخ کردن، ادویه، فلفل، نمک و رب گوجه‌فرنگی را بیفزایید. پس از مخلوط کردن و تفت دادن مواد، بادمجان‌های ریز شده و فلفل‌های دلمه‌ای ریز شده را هم بیفزایید. سپس یک سوم پیمانه آب‌ هم به مواد اضافه کنیدو به مدت ۵ تا ۶ دقیقه زمان دهید تا مواد بپزند. در آخر پخت جعفری خرد شده را هم افزوده‌، هم بزنید.سپس از روی حرارت بردارید.

۳. بادمجان‌های ورقه شده را در روغن کم سرخ کنید. قالب‌های کاپ کیک را آماده کرده، ورقه‌های بادمجان‌ را در قالب به صورتی بچینید که لبه‌های آنها روی هم قرار بگیرند. به‌همین ترتیب چیدن بادمجان‌ها را در قالب ادامه ادامه دهید. بعد از آن با قاشق از مواد گوشتی خنک شده بردارید و وسط بادمجان‌ها بریزید. کمی پنیر پیتزا روی آن بریزید و لبه‌های بادمجان را روی پنیر برگردانید.

۴. به همین صورت تمام قالب را پر کنید. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. قالب را در فر به مدت ۲۵ دقیقه حرارت دهید. بعد از این مدت بادمجان ها را در ظرف مورد نظر بچینید و به دلخواه تزیین کنید.


اسپاگتی بادمجان پیچ

اكرم عسگري:

مواد لازم براي 2 نفر:

  • 2 عدد بادمجان
  • 1 پیمانه سس سالسا
  • 2 /1 پیمانه روغن
  • 150 گرم ماکارونی رشته‌ای
  • به مقدار لازم نمک و فلفل
  • به مقدار لازم زیتون حلقه‌ای
  • تعدادي خلال چوبی
  • مقداري فلفل دلمه‌ای رنگی
  • مقداری پنیر رنده شده برای تزئین

مواد لازم براي سس سالسا:

  • ۳ عدد گوجه فرنگي
  • ۳ حبه سیر ساتوری شده
  • ۲ ق س روغن مایع
  • ۲ ق س روغن زیتون
  • ۱ عدد پیاز درشت (ريز خرد شود)
  • ۲ ق س رب گوجه فرنگي
  • ۳ ق س فلفل دلمه‌ای ساتوری شده
  • ۱ ق چ فلفل قرمز
  • نصف ق چ نمک
  • ۲ ق س سرکه
  • نصف ق چ پودر اورگانو

خوراک های بقچه ای ویژه تابستان (3)

طرز تهیه:

۱. بادمجان‌ها را نازك و طولی ورقه ورقه كرده و با نمک و فلفل مزه‌دار كنيد، بعد با روغن كمي تفت دهيد تا دو طرف آن طلایی شود.ماکارونی را در یک قابلمه آب جوش بريزيد تا نرم شود، بعد آبکش کنید.

۲. يك ورق بادمجان را روي سطحي پهن كنيد. تعدادي از رشته‌ها را برداريد و مانند شكل تا كنيد، بعد ماكاروني‌هاي تا شده را روي بادمجان گذاشته و شروع كنيد به لوله كردن بادمجان و با خلال دندان لبه‌هاي آن را محكم كنيد.همه بادمجان‌ها را به همين صورت همراه با رشته‌ها لوله كنيد. روی لبه را کمی پنیر و تکه‌ای فلفل دلمه‌ای يا زيتون بگذاريد.

۳. در ظرف مورد نظر کمی سس سالسا بريزيد و بادمجان‌ها را روي آن بچينيد. ظرف را به مدت ده دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید تا غذا آماده شود.

۴. مقداري روغن مایع در تابه بريزيد و پیاز را كمي تفت دهيد تا سبک شود، بعد سیر ساتوری شده را اضافه کنید و کمی تفت دهيد.حالا فلفل دلمه‌ای ساتوری شده را بيفزاييد، بعد پوست گوجه را بگيريد و آن ‌را ریز خرد کرده و به تابه اضافه كنيد. مواد را حدود ۲۵-۲۰ دقیقه تفت بدهید تا گوجه نرم شود. سرکه، رب، فلفل قرمز، پودر اورگانو و نمک را هم اضافه كنيد و مخلوط كنيد. بعد از خاموش کردن حرارت، روغن زیتون را هم به سس اضافه کرده ، مخلوط کنید.

ادامه دارد...
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج