۳۵۱۶۲۰
۵۰۲۰
۵۰۲۰
پ

خوراک های بقچه ای ویژه تابستان (۲)

در این مطلب روش تهيه چند مدل غذاي سبك و متفاوت را پيشنهاد داده‌ايم كه در تهيه همه‌ شان يك فرمول واحد وجود دارد؛ اينكه قبل از مرحله پخت همه را اول بايد بقچه‌ پيچ كنيد و بعد بپزيد.

مجله آشپزی مثبت: تابستان كه مي‌شود دلمان ديگر خورش و خوراك و غذاهاي آب‌دار نمي‌خواهد. همه ما در ماه رمضان از ترس گرسنه شدن در همان دو وعده افطار و سحر آنقدر غذاهاي سنتي و مقوي خورده‌ايم كه حالا دلمان تنوع مي‌خواهد. در این مطلب روش تهيه چند مدل غذاي سبك و متفاوت را پيشنهاد داده‌ايم كه درتهيه همه‌شان يك فرمول واحد وجود دارد؛ اينكه قبل از مرحله پخت همه را اول بايد بقچه‌پيچ كنيد و بعد بپزيد. تنوع اين مدل غذاها كم هم نيست.

بقچه چینی

معصومه افرازه:

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • ۱ بسته نودل
  • ۲ /۱ عدد فلفل سبز بزرگ
  • ۱ پیمانه کرفس خلال شده
  • ۲ /۱ پیمانه هویج خلال شده متوسط
  • ۱ پیمانه قارچ خلال شده
  • ۱عدد پیاز خلال شده
  • ۱ پیمانه جوانه ماش
  • ۱/۲ سینه مرغ خلال شده (به دلخواه)
  • خمیرفیلو به تعداد لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • ۴ /۱ پیمانه سویا سس
  • تره یا پیازچه برای تزیین بقچه
  • روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

خوراک های بقچه ای ویژه تابستان (2)

طرز تهیه:

۱. نودل را در ظرفی قرار دهید و مقداری آب جوش روی آن بریزید تا حدی که روی نودل را بپوشاند، بعد از سه دقیقه نودل آماده می‌شود.

۲. روغن را در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز را در آن بریزید و تفت دهید و مرغ خلالی (در صورت تمایل) را هم بریزید تا نرم شود.

۳. هویج، کرفس، قارچ و فلفل سبز را هم به مواد داخل تابه اضافه کنید. هم بزنید تا سبزیجات کمی نرم شود. در انتها جوانه ماش ، نمک و فلفل را هم بیفزایید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید .

۴. خمیر فیلو را به شکل مربع ببرید. از مایه سبزیجات و کمی نودل روی خمیر قرار دهید. خمیر را به‌صورت بقچه جمع کنید و با تره یا پیازچه دور آن را ببندید. تمام بقچه‌ها را به همین صورت آماده کنید.

۵. در ظرفی نسبتا گود روغن بریزید وروی حرارت بگذارید. بقچه‌ها را در روغن سرخ کنید. بعد از سرخ شدن بقچه‌ها را از داخل روغن بیرون بیاورید و روی دستمال حوله‌ای آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.در ظرفی که می‌خواهید غذا را در آن سرو کنید، کمی سس سویا بریزید و بقچه‌های سرخ شده را روی آن بچینید.

یه جور دیگه

اگر خمیرفیلو در دسترس نداشتید، می‌توانید خودتان خمیر را با ترکیب ۲ پیمانه آرد، ۶۰ گرم کره و مقداری شیر یا آب سرد (به اندازه‌ای که خمیر به دست نچسبد) درست کنید.


نوار گل

شیرین ایرجی:

مواد لازم برای لایه میانی:

  • ۱ عدد سینه مرغ بدون استخوان
  • ۲ عدد پیاز متوسط
  • ۲ حبه سیر
  • ۲ ق س جعفری ساتوری شده
  • ۳ ق س پنیر پیتزا رنده شده
  • به میزان لازم نمک و فلفل

مواد لازم برای خمیر:

  • ۱ پیمانه آرد
  • ۱ ق چ نمک
  • ۱ ق چ خمیرمایه فوری
  • مقداری آب گرم به میزانی که آرد خمیر شود

مواد لازم برای رومال کردن:

  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 2 ق م زعفران
  • 1 ق س شیر
  • به میزان لازم کنجد

خوراک های بقچه ای ویژه تابستان (2)

طرز تهیه:

۱. ابتدا سینه مرغ را همراه با پیاز و سیر داخل مخلوط‌کن یا غذا ساز بریزید تا خمیر یکدستی حاصل شود. مخلوط مرغ را با جعفری، پنیر پیتزا، مقداری نمک و فلفل خوب مخلوط کرده ورز دهید. حالا در ظرف را بگذارید و آن را در یخچال قرار دهید تا مواد کمی سفت شده و آماده شود.

۲. آرد را با نمک و خمیرمایه فوری مخلوط‌کنید. حالا کم‌کم آب گرم را تا جایی به آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. روی سطح کار مقداری آرد پاشیده و خمیر را روی آن با وردنه خوب باز کنید. حالا به کمک چاقو نوارهایی به عرض یک سانت برش بزنید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و سینی فر را با مقداری روغن خوب چرب کنید.

۳. اندازه یک نارنگی از خمیر مرغ بردارید و آن را گرد کنید. حالا دور آن نوارهای خمیری بپیچید و سپس داخل سینی فر بگذارید. هر تعداد که می‌شود به همین شکل آماده کنید. در انتها یک عدد زرده تخم‌مرغ را با شیر و کمی زعفران در یک کاسه کوچک خوب مخلوط‌کنید، سپس بقچه ها را رو مال کنید. کمی کنجد هم روی آنها بریزید.

۴. سینی را داخل فر بگذارید. دمای آن را به ۲۰۰ درجه سانتیگراد افزایش داده و ۴۵ دقیقه صبر کنید تا بقچه‌ها حاضر شوند. در انتها ۵ دقیقه گریل را روشن کنید تا روی بقچه‌ها هم کمی طلایی شود.

ادامه دارد...
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج