چگونه «آش جو» خوشمزه درست کنیم؟
آش اصولا موجود خوشمزه ایه حالا هر نوعیش به یه شکل. البته از بین همه آش ها آش جو اگر خوب و اصولی پخته بشه جزو بهترین هاست. این دستور طرز پخت آش جو را استفاده کنید، حتما از آن لذت می برید.
مواد لازم:
- نیم کیلو گوشت خورشتی
- ۱ پیاز بزرگ
- ۲ قاشق چایخوری زردچوبه
- ۱/۲ فنجان لوبیا سفید
- ۱/۲ فنجان عدس
- ۱/۲ فنجان نخود
- ۱ فنجان جعفری
- ۱ فنجان گشنیز
- ۱ پیازچه فنجان
- اسفناج ۲ فنجان
- برنج ۱/۴ فنجان
- یک و نیم فنجان جو
طرز تهیه:
۱- اولین کاری که برای تهیه ی این آش انجام میدهید این است که نخود و لوبیا سفید و عدس را از شب قبل خیس کنید.
۲- پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید و زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کنید و گوشت خورشتی را به مدت ۳ دقیقه تفت دهید و نخود و لوبیا سفید و عدس را اضافه کنید و به مدت یک ساعت با شعله حرارت متوسط باید بپزد
۳- بعد از گذشت یک ساعت برنج و جو را که از قبل به مدت یک ساعت در آب خیس کرده بودیم را به قابلمه اضافه میکنیم.
۴- سبزیجات را خرد میکنیم و بعد از گذشت یک ساعت به قابلمه اضافه میکنیم و در صورت نیاز ۱ یا ۲ فنجان آب به قابلمه اضافه میکنیم و آش باید حدود یک ساعت دیگر بپزد تا آماده شود.
۵- در صورت تمایل میتوانید گوشت را بیرون آورده و بکوبید یا خرد کنید و مجددا به قابلمه اضافه کنید.
ارسال نظر