پیش غذای اسپانیایی و اشتهاآور
سوپ اسفناج و خامه پیش غذای سرد اشتهاآور برای صرف شام است که می توانید طرز تهیه آن را در اینجا ببینید.
مواد لازم:
- روغن مایع:۴ قاشق غذاخوری
- اسفناج:۵۰۰ گرم، ساطوری
- پیاز متوسط:یک عدد، ساطوری
- لیمو ترش:یک عدد
- خامه:یک پیمانه
- شوید ساطوری:۳ قاشق غذاخوری
- خیار متوسط:۲ عدد، ساطوری
- پنیر موتزارلا یا پارمزان:۴ قاشق غذاخوری، رنده شده
- نمک و فلفل:به میزان لازم
طرز تهیه:
۱ - روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا بلوری شود، سپس اسفناج را اضافه کرده و تفت دادن را ۳ تا ۴ دقیقه دیگر ادامه دهید.
۲ - پیاز و اسفناج را با کمک گوشت کوب برقی یا غذاساز پوره کنید، سپس دوباره آن را در تابه و روی حرارت برگردانید. ۲ پیمانه آب اضافه کرده و با شعله ملایم و در بسته ۲۰ دقیقه آن را بپزید.
۳ - خامه و لیموترش را اضافه کرده و سوپ را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.
۴ - خیار، شوید و پنیر را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
نکات:
- سوپ اسفناج جزو سوپ میباشد
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰ دقیقه
- و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد .
- سوپ اسفناج را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
ارسال نظر