بیسکویت رزماری؛ تجربه طعمی جدید
سبزی های معطر، موادی نا آشنا جهت درست نمودن بیسکویت رزماری به شمار می روند, اما می توانند طعم این بیسکویت های ترد را به تجربه جدیدی برای ذائقه شما بدل نمایند.
مواد لازم:
- کره نرم شده : 50 گرم
- شکر دانه ریز : 4 قاشق غذاخوری
- پوست رنده شده لیمو : 1 عدد
- آب لیمو : 4 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ , زرده و سفیده جدا شده : 1 عدد
- برگ رزماری تازه ی ریز خرد شده : 2 قاشق چای خوری
- آرد ساده , الک شده : 200 گرم
- شکر جهت پاشیدن روی بیسکویت ها : مقداری
1 . کف سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب نمایید .
2 . در یک کاسه بزرگ , کره و شکر را آنقدر بزنید تا مخلوط کمرنگ شود و حالت پفی پیدا نماید .
3. پوست وآب لیمو را اضافه نموده , زرده تخم مرغ را بیافزایید و آنقدر بزنید تا مخلوط کاملا یکدست شود . رزماری خرد شده را ریخته و هم بزنید .
4 . آرد الک شده را افزوده و به خوبی ترکیب نمایید تا خمیری نرم شکل بگیرد . روی خمیر را بپوشانید و آن را در یخچال , به مدت 30 دقیقه خنک نمایید .
5 . بر روی سطحی آرد بپاشید . خمیر را پهن نموده سپس با قالب برش , تعداد 25 دایره به قطر 6 سانتیمتر از آن بریده و جدا نمایید . خمیرهای گرد را بر روی سینی های آماده شده , بچینید .
6 . در یک کاسه کوچک به آرامی سفیده تخم مرغ را با یک چنگال بزنید و با استفاده از یک قلم مو آن را بر روی سطح بیسکویت ها بکشید تا براق گردند . اگر دوست داشتید کمی هم شکر ریز روی آن ها بپاشید .
7 . سینی ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی , به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا بیسکویت ها طلایی شوند .
8. بیسکویت ها را روی یک سینی مشبک فلزی بگذارید تا قبل از سرو , کاملا خنک شوند .
توصیه سرآشپز:
بیسکویت رزماری در ظروف دربسته به مدت یک هفته قابل نگهداری می باشند .
ارسال نظر