۳۴۹۵۷۴
۵۰۲۰
۵۰۲۰
پ

طرز تهیه تیرامیسوی ایتالیایی

یکی از دسرهای خیلی خوشمزه که این روزها خیلی مد شده است، تیرامیسو نام دارد. در این مطلب طرز تهیه تیرامیسو را به شما آموزش می دهیم. حتما از آن لذت می برید.

وب‌سایت آشپز باشی - سحر سامانی: یکی از دسرهای خیلی خوشمزه که این روزها خیلی مد شده است، تیرامیسو نام دارد. در این مطلب طرز تهیه تیرامیسو را به شما آموزش می دهیم. حتما از آن لذت می برید.

مواد لازم:

  • پنیر ماسكارپونه ۲۵۰ گرم
  • پودر شكر ۶۰ گرم
  • خامه فرم گرفته ۱۲۵ گرم
  • قهوه فوری ۲ قاشق سوپخوری
  • آب‌جوش ۱۲۵ میلی‌لیتر (یك‌ دوم پیمانه)
  • بیسكویت لیدی فینگر ۲۵۰ گرم
  • توت‌فرنگی برای تزئین به میزان لازم
  • نعنا تازه برای تزئین به میزان لازم

طرز تهیه تیرامیسوی ایتالیایی

طرز تهیه:

1- پنیر ماسكارپونه و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

2- آن‌گاه خامه را بیفزائید و حالا قهوه را در آب‌جوش حل كنید و بیسكویت‌ها را در آن بغلتانید.

3- اكنون ته 6 فنجان به گنجایش 250 میلی‌لیتر را با بیسكویت‌ها بپوشانید، رویشان قدری از كرم پنیر بریزید و صاف كنید و دوباره بیسكویت بچینید. این‌كار را آنقدر تكرار كنید تا فنجان‌ها از بیسكویت و كرم پر شوند.

4- اینك روی تیرامیسو پودر قهوه بپاشید و با توت‌فرنگی و نعنا بیارائید.

یادآوری: چنانچه پنیر ماسكارپونه در دسترس‌تان نبود، می‌توانید از پنیر خامه‌‌ای استفاده كنید.

نكات مهـــم

1- برای تهیه خامه فرم گرفته مطلوب می‌باید خامه‌‌ای را در نظر بگیرید كه چربی آن از 35درصد كم‌تر نباشد. به این منظور 1 كیلوگرم خامه مناسب را با 250 گرم شكر با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

2- پس از افزودن شكر، خامه را درون فریزر قرار دهید تا بلورهای یخ در اطراف ظرف تشكیل شود. خامه را باید به حدی بزنید كه جای خطوط مفتول همزن روی خامه محو نشود.

3- در این مدت چند بار دستگاه همزن را خاموش كنید تا یخ‌های موجود در خامه آب شود و شما یخ‌زدگی خامه را با فرم گرفتن آن اشتباه نگیرید. توجه داشته باشید كه سرعت متوسط همزن برقی، مناسب‌ترین سرعت برای تهیه خامه فرم گرفته است.

4- اگر خامه را بیش از حد بزنید تبدیل به كره شیرین خواهد شد.

5- هرگز خامه شیرین نشده را درون فریزر قرار ندهید زیرا به اصطلاح می‌بُرد و دیگر قابل مصرف نخواهد بود.

6- گفتنی است چنانچه بخواهید به جای خامه تازه از پودر خامه استفاده كنید، می‌باید 100 گرم پودر خامه را با 200 گرم شكر و 300 میلی‌لیتر شیر مخلوط كنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم تركیب شوند.

7- سپس در یخچال بگذارید و پس از سرد شدن كامل، با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج