نان فلزن؛ صبحانه عروس خانم ها!
نان فلزن نانیست بسیار مشهور و مرغوب در مناطق مختلف هرمزگان و بعض مناطق استان بوشهر. در قدیمالأیام وقتی عروسی میشد تمام فامیلها با هم جمع میشدند وفلزن را برای صبحانه عروسی آماده میکردند.
مواد لازم:
- پیاز (متوسط) پیاز یک عدد
- سوراغ (یک نوع سس ماهی) به مقدار لازم
- روغن مایع به مقدار لازم
- آب به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
- آرد نانوایی به مقدار لازم
- لیمو ترش ۴ عدد
- سبزی به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱- آرد و نمک را مخلوط کرده و کم کم به آن آب اضافه میکنیم تا حدی که خیلی کم بدست بچسبد.
۲- حالا کمی از خمیرمان را برداشته (کمی بزرگتر از توپ تنیس)و گرد میکنیم به همین روش خمیرمان را گرد گرد کرده و میچینیم حالا یک توپ خمیر را برداشته روی سطح صافی مثل تخته ای که روی ان ارد پاشیده ایم میگذاریم و با انگشتان به ان ضربه زده تا خمیرمان کمی پهن شود خمیر را بر میگردانیم(اگر بر نگردانیم از هم میپاشد)و دوباره با انگشتان ان را پهن تر میکنیم حالا وقت ان است که خمیرمان را با وردنه پهن کنیم کمی که خمیر را پهن کردیم دوباره ان را برگردانید و پهن کنید.
۳- ساچ را روی گاز قرار داده و خمیرمان را روی ان میگذاریم دو طرف خمیر باید بپزد نان ما اماده است کافیست ان را در سینی قرار داده و به آن (سوراغ) و روغن بزنیم.
سوراغ: نوعی سس ماهی بسیار خوشمزه
حالا میتوانید نان را با سبزی و لیمو و در صورت تمایل پیاز میل کنید نوش جان.
ارسال نظر