طرز تهیه رولت بادمجان و پنير
بادمجان شکم پُر یکی از انواع غذاهای درست شده با بادمجان است که خیلی طرفدار دارد. در این مطلب آشپزی می خواهیم طرز تهیه نوعی دیگر از بادمجان شکم پُر (البته از نوع رولتی) را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
- بادمجان ۲ عدد درشت
- نمك به میزان لازم
- روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم
- سس گوجهفرنگی فوری حدود ۴ پیمانه
- خامهی صبحانه به میزان لازم
- پنیر پارمسان یا پنیر گودا (رنده كرده) به میزان لازم
مواد لازم میانی:
- خرده نان 25 گرم
- پنیر خامهای 250 گرم (1 پیمانه)
- پوست لیموی رنده كرده از یك لیمو
- آبلیموی تازه از نصف لیمو
- آویشن 1 قاشق چایخوری
- نمك یكچهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱- سر بادمجانها را برش بزنید و با رندهی مخصوص آنها را از درازا به ورقههای نیم سانتیمتری ببرید تا در حدود ۱۲ ورق بادمجان به دست آید. آنگاه دو طرف بادمجانها نمك بپاشید و به صورت یك لایه، در صافی بچینید و یك ساعت كنار بگذارید.
۲- حالا بادمجانها را با پشت قاشق بفشارید تا آب اضافیش گرفته شود. سپس آنها را روی هولهی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا رطوبتش گرفته شود.
۳- اكنون به میزان كافی روغن، در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید. اینك بادمجانها را در روغن سرخ كنید و در صافی قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود. آنگاه سس گوجهفرنگی را در ظرف نسوز به گنجایش نیم لیتر بریزید. یك قاشق سوپخوری سرپر، از مواد میانی روی هر ورق بادمجان بگذارید و بادمجان را رول كنید.
۴- حالا بادمجانهای رولكرده را درون ظرف، روی سس بچینید و در حدود یك قاشق سوپخوری خامه روی هر رول بادمجان بریزید. آنگاه خوراك را ۲۰-۲۵ دقیقه، در فر گرم كرده با دمای ۲۰۰ درجهی سانتیگراد بپزید. اكنون خوراك را از فر درآورید و رویش پنیر بپاشید. حالا خوراك برای پذیرائی، آماده است.
یادآوری۱ : برای تهیهی مواد میانی؛ همهی مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
نظر کاربران
باسلام اگه میشه رلت بادمجان وپنیرپیتزاواسفناج روترزتهیه اش رو بدین