سوشیر برنج؛ ژاپنی بازی به سبک «اوشین»
یک غذا به سبک ژاپنی ها... در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذا را آموزش دهیم. با درست کردن این غذا به یاد اوشین بیفتید.
مواد لازم:
- برنج مخصوص سوشی ۳۰۰ گرم
- شیر یک لیتر
- پودر هل یک قاشق چای خوری
- بیسکویت خرد شده به میزان لازم
- خرمای هسته گرفته به میزان لازم
- هویج پخته خلالی به میزان لازم
- مارمالاد سیب به میزان لازم
- پودر پسته به میزان لازم
طرز تهیه:
۱- برنج مخصوص سوشی را از یک شب قبل داخل آب خیس می کنیم و با شیر و پودر هل می پزیم تا له شده و آب آن کشیده شود. روی حصیر مخصوص پیچیدن سوشی یک نایلون یا فویل می اندازیم برنج را به شکل چهارگوش ۱۵×۱۵ سانتی متر و به قطر حدود ۷ میلی متر روی نایلون پهن می کنیم.
۲ - روی برنج را کمی مارمالاد سیب می مالیم و یک طرف آن را به شکل نواری تکه های خرمای بدون هسته، خلال هویج و پودرپسته قرار می دهیم و رول را می پیچیم. رول آماده شده را داخل پودر بیسکویت می غلتانیم و با یک کارد تیز و تیغه نازک حلقه حلقه شبیه به سوشی می بریم.
خواص هویج:
هویج، موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
هویج، مقدار کلسترول خون را پایین می آورد.
اگر هویج مصرف کنید، بینایی شما تقویت می شود و می توانید در شب بهتر ببینید.
اگر اسهال دارید، هویج مصرف کنید.
هویج بدن را از سرما محافظت می کند.
هویج، تصفیه و تمیز کردن کبد را با خارج کردن صفرا و چربی ها انجام می دهد و کلیه ها را تقویت می کند.
خوردن هویج برای تمیز کردن و استحکام دندان ها مفید است.
ارسال نظر