سوپ مرغ با نودل
در قابلمهاي چدني يا استيل ،مرغ، آب، پياز، نمك، فلفل و برگ بو را به جوش آوريد. حرارت را كم كنيد، در ظرف را ببنديد و ۹۰ دقيقه مرغ را بپزيد.
- گوشت مرغ خرد شده: ۱۳۰۰ گرم
- آب: ۸ فنجان
- پياز خرد شده: يك عدد
- نمك: ۲ قاشق مرباخوري
- فلفل: يكچهارم قاشق مرباخوري
- برگ بو: يك عدد
- هويج خرد شده: ۲ عدد
- ساقه كرفس خرد شده: ۲ ساقه
- نودل: يك و يكدوم فنجان
- جعفري تازه ساطوري: ۲ قاشق غذاخوري
روش تهیه :
در قابلمهاي چدني يا استيل ،مرغ، آب، پياز، نمك، فلفل و برگ بو را به جوش آوريد. حرارت را كم كنيد، در ظرف را ببنديد و 90 دقيقه مرغ را بپزيد. مواد را از صافي رد كنيد. اگر از مرغ با استخوان استفاده كرديد استخوانها را جدا كنيد و دور بريزيد. گوشت مرغ را خرد كنيد و كنار بگذاريد. برگ بو را هم دور بريزيد. روغن اضافي روي آب را بگيريد. آب مرغ را به جوش آوريد، هويج و كرفس را اضافه كنيد و در ظرف را ببنديد. 5 دقيقه صبر كنيد سپس نودل را بريزيد، در ظرف را ببنديد و 5 دقيقه ديگر صبر كنيد تا نودل بپزد. گوشت مرغ و جعفري را اضافه كنيد، كمي هم بزنيد و سرو كنيد. (8نفر)
ارسال نظر