دستور تهیه نان خامهای (اکلر)
دقت داشته باشید تا تخم مرغ اولی خوب جذب خمیر نشده است. تخممرغ بعدی را اضافه نکنید.
مجله آشپز ی ایده آل :
مواد لازم:
کره: ۱۰۰ گرم
آب: 400 میلیلیتر
آرد: ۲۵۰ گرم
تخممرغ: 7 عدد
بیکینگ پودر: یكچهارم قاشق چایخوری
وانیل: یكهشتم قاشق چایخوری
روش تهیه:
۱- آب و کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کره در آب حل شود.
۲- بعد آرد را به مواد اضافه كنید و با قاشق مرتب هم بزنید تا خمیر شود.
۳- بعد از ظرف خارج کرده، کنار بگذارید تا مواد سرد شود سپس بعد از سرد شدن مواد را کمی با همزن بزنید و تخممرغها را به خمیر اضافه کرده، خوب هم بزنید.
۴- دقت داشته باشید تا تخم مرغ اولی خوب جذب خمیر نشده است. تخممرغ بعدی را اضافه نکنید.
۵- بعد از اینکه همه تخم مرغها را به خمیر اضافه کردید، وانیل و بیکینگ پودر را نیز داخل خمیر ریخته و خمیر آماده شده را در قیف پارچهای با ماسوره کنگرهدار در سینی با فاصله بهصورت گل های کوچکی یا یکجا در قالب گرد میان خالی بریزید و در فری که قبلا ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کردهاید بهمدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.
۶- بعد دمای فر را به ۱۸۰ درجه سانتیگراد رسانده و بهمدت ۳۰ دقیقه دیگر قرار دهید تا بپزد. نانها باید کاملا پف کرده و طلایی رنگ شود. بعد از سرد شدن، كنار نانها را چاک داده و با خامه داخل آن را پر کنید.
نكته:
نان خامهای را میتوان با انواع کرم یا بستنی پر کرد.
ارسال نظر