ماربلد برانیز، کیک قهوه خور های حرفه ای!
کره نرم شده را با شکر بزنید، سپس پنیر خامهای را اضافه کنید و به زدن ادامه دهید تا مواد لطیف شود...
مجله آشزی ایده آ ل :
مواد لازم:
- پودر کاکائو: 2 قاشق سوپخوری
- شکلات: 100 گرم
- بیکینگپودر: یك قاشق چایخوری
- وانیل: یكچهارم قاشق چایخوری
- کره: ۱۵۰ گرم آرد: ۱۵۰ گرم
- نمک: یكهشتم قاشق چایخوری
- تخممرغ: ۴ عدد
- گردو: یك پیمانه شکر: ۶۰ گرم
- مواد لازم رویه:
- کره نرم: ۵۰ گرم
- وانیل: یكچهارم قاشق چایخوری
- تخممرغ: ۲ عدد پنیر خامهای: ۳۰۰ گرم
- آرد: ۳ قاشق سوپخوری
- شکر: یكدوم پیمانه
روش تهیه:
قالب چهارگوش ۲۰ سانتیمتری را چرب كرده و کره را با شکلات و پودر کاکائو روی حرارت غیرمستقیم ذوب کنید. آرد، بیکینگپودر، وانیل و نمک را نیز مخلوط کرده و الک کنید. تخممرغها و شکر را با همزن برقی حدود ۲ دقیقه بزنید تا پوک شود. مواد خشک الک شده و بعد محلول شکلات و در آخرین مرحله گردو خرد شده را از مواد به اندازه ۶ قاشق سوپخوری کنار بگذارید و باقی را درون قالب آماده بریزید و با نوک چاقو به شکل ماربلد درآورید و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید.
روش تهیه رویه:
۱ - کره نرم شده را با شکر بزنید، سپس پنیر خامهای را اضافه کنید و به زدن ادامه دهید تا مواد لطیف شود.
۲ - تخممرغها را دانه دانه اضافه کنید. سپس آرد و وانیل را بیفزایید و با درجه متوسط همزن حدود یك دقیقه مواد را بزنید، اکنون مواد آماده است. بعد از خارج کردن قالب از فر حدود ۱۰ دقیقه زمان دهید تا کمی خنک شود، سپس به ابعاد دلخواه برش دهید.
نكته:
کف قالب را پس از چرب کردن کاغذ روغنی پهن کرده و روی کاغذ را نیز چرب کنید تا بهتر از قالب جدا شود.
نظر کاربران
ببخشید واسه کیک مخصوص قهوه خورها نوشته از مواد 6 قاشق جدا کنید و بقیه رو توو قالب بریزید.چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خسته نباشید لطفا بگید موار رویه کیک رو بهد از پخت کیک باید اضافه کرد یا اینکه همداه کیک باید پخته شه/و اون شش قاشق مواد چی میشه؟؟؟.. ممنون میشم اگه جواب بدید
عزیزان اون شش قاشق رو نگه میداریم و آخر کار با رویه میریزیم رو مواد پنیری و با سر چاقو طرح ابر و باد میندازین و مواد اصلی و پنیری همزمان داخل فر میرن