۳۴۵۴۲
۳ نظر
۵۰۱۹
۳ نظر
۵۰۱۹
پ

ماربلد برانیز، کیک قهوه خور های حرفه ای!

کره نرم شده را با شکر بزنید، سپس پنیر خامه‌ای را اضافه کنید و به زدن ادامه دهید تا مواد لطیف شود...


ماربلد برانیز، کیک قهوه خور های حرفه ای!

مجله آشزی ایده آ ل :

ماربلد برانیز، کیک قهوه خور های حرفه ای!

مواد لازم:
  • پودر کاکائو: 2 قاشق سوپ‌خوری
  • شکلات: 100 گرم
  • بیکینگ‌پودر: یك قاشق چای‌خوری
  • وانیل: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • کره: ۱۵۰ گرم آرد: ۱۵۰ گرم
  • نمک: یك‌هشتم قاشق چای‌خوری
  • ‌تخم‌‌مرغ:‌‌ ۴ عدد
  • گردو: یك پیمانه شکر: ۶۰ گرم
  • مواد لازم رویه:
  • کره نرم: ۵۰ گرم
  • وانیل: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • ‌تخم‌‌مرغ: ۲ عدد پنیر خامه‌ای: ۳۰۰ گرم
  • آرد: ۳ قاشق سوپ‌خوری
  • شکر: یك‌دوم پیمانه

روش تهیه:

قالب چهارگوش ۲۰ سانتی‌متری را چرب كرده و کره را با شکلات و پودر کاکائو روی حرارت غیرمستقیم ذوب کنید. آرد، بیکینگ‌پودر، وانیل و نمک را نیز مخلوط کرده و الک کنید. تخم‌مرغ‌ها و شکر را با همزن برقی حدود ۲ دقیقه بزنید تا پوک شود. مواد خشک الک شده و بعد محلول شکلات و در آخرین مرحله گردو خرد شده را از مواد به اندازه ۶ قاشق سوپ‌خوری کنار بگذارید و باقی را درون قالب آماده بریزید و با نوک چاقو به شکل ماربلد درآورید و در فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید.

روش تهیه رویه:

۱ - کره نرم شده را با شکر بزنید، سپس پنیر خامه‌ای را اضافه کنید و به زدن ادامه دهید تا مواد لطیف شود.

۲ - تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه اضافه کنید. سپس آرد و وانیل را بیفزایید و با درجه متوسط همزن حدود یك دقیقه مواد را بزنید، اکنون مواد آماده است. بعد از خارج کردن قالب از فر حدود ۱۰ دقیقه زمان دهید تا کمی خنک شود، سپس به ابعاد دلخواه برش دهید.

نكته:

کف قالب را پس از چرب کردن کاغذ روغنی پهن کرده و روی کاغذ را نیز چرب کنید تا بهتر از قالب جدا شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ارام

    ببخشید واسه کیک مخصوص قهوه خورها نوشته از مواد 6 قاشق جدا کنید و بقیه رو توو قالب بریزید.چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  • آراد

    سلام خسته نباشید لطفا بگید موار رویه کیک رو بهد از پخت کیک باید اضافه کرد یا اینکه همداه کیک باید پخته شه/و اون شش قاشق مواد چی میشه؟؟؟.. ممنون میشم اگه جواب بدید

  • ناهید

    عزیزان اون شش قاشق رو نگه میداریم و آخر کار با رویه میریزیم رو مواد پنیری و با سر چاقو طرح ابر و باد میندازین و مواد اصلی و پنیری همزمان داخل فر میرن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج