ماكاروني و مرغ ليمويي
ماكاروني را در آب جوش و كمي نمك بجوشانيد سپس در آبكش بريزيد و با آب سرد بشوييد و روي حرارت خيلي كم گرم نگه داريد.
- ماكاروني:۱۸۰ گرم
- آرد سفيد: ۲ قاشق غذاخوري
- روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
- موسير خرد شده:۳ حبه
- سير له شده:۲ حبه
- آب مرغ: ۳ و يك چهارم ليوان
- آب ليمو: ۳ قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل: يك چهارم قاشق غذاخوري
- جعفري ساتوري شده: ۳ قاشق غذاخوري
- پنير پارمسان: مقداري
- سينه مرغ خرد شده:۳۶۰گرم
روش تهیه :
ماكاروني را در آب جوش و كمي نمك بجوشانيد سپس در آبكش بريزيد و با آب سرد بشوييد و روي حرارت خيلي كم گرم نگه داريد. مرغ را در آرد بغلتانيد و در يك قاشق غذاخوري روغن داغ روي حرارت زياد 6 تا 8 دقيقه تفت دهيد تا مرغها سفيد رنگ شوند. روي حرارت متوسط سير و موسير را با يك قاشق غذاخوري روغن داغ يك دقيقه تفت دهيد تا نرم شوند. آب مرغ، آبليمو، نمك و فلفل را اضافه كنيد و 2 تا 3 دقيقه با درب باز بگذاريد تا كمي غليظ شوند و تقريبا حجم مواد دوسوم فنجان شود. مرغ و جعفري را اضافه كنيد تا گرم شوند. ماكاروني را به مخلوط داغ مرغ اضافه كنيد و اگر مايل بوديد با پنير پارمسان سرو كنيد. (4 نفر)
ارسال نظر