«تارت توت فرنگی» با دستپخت گوردن رمزی
تارت توت فرنگی از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این تارت به همان خوشمزگی تارت توت فرنگی کلاسیک است ولی با کمی تغییرات بر اساس سلیقه ی سرآشپز.
مواد لازم:
- توت فرنگی ۲۵۰ گرم
- پودر قند ۴ قاشق غذاخوری
- سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری
- خامه ۲۸۰ میلی لیتر
- لیمو ۱ عدد
- کمپوت آناناس ۵۰ گرم
- خامه ترش ۲ قاشق غذاخوری
- ماست ۲ قاشق غذاخوری
- برگ ریحان ۶ عدد بزرگ
طرز تهیه:
۱- پایه تارت را بر اساس دستور خمیر تارت توت فرنگی بپزید.
۲- برای تهیه مواد میانی تارت، توت فرنگی ها را در ظرفی بریزید و پودر قند و سرکه بالزامیک را روی آن ها بریزید و کنار بگذارید. خامه و رنده ی پوست لیمو را بزنید تا خامه فرم بگیرد. پوره ی آناناس و یا پشن فروت را اضافه کنید. سپس خامه ترش و ماست را به آن اضافه کنید و ترکیب کنید. ریحان های خرد شده را اضافه کنید.
۳- وقتی پایه تارت کاملا خنک شد، تارت را آماده کنید. خمیر را در قیفی با ماسوره ی متوسط بریزید و خامه را روی تارت به شکل توده های کوچک و یک اندازه قیف بزنید. آب اضافی توت فرنگی ها را بگیرید و آن را روی خامه بچینید. روی توت فرنگی ها پودر قند الک کنید و با برگ های ریحان تزیین کنید. کیک را سریعا سرو کنید.
نکات:
۱ - سر توت فرنگی ها را جدا کنید.
۲ - به پودر قند اضافی برای تزیین تارت نیاز دارید.
۳ - کمپوت آناناس رادر مخلوط کن بزنید تا پوره شود. در دستور اصلی به جای آناناس از میوه ی پشن فروت استفاده شده است. اگر به آن دسترسی دارید از ۲ عدد پشن فروت رسیده استفاده کنید. تکه های آن را با فشار از الک رد کنید تا پوره شود.
۴ - پوست لیمو را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
۵ - برگ های ریحان را خرد کنید. برای این کار آن ها را روی هم قرار دهید و رول کنید و سپس آن ها را باریک برش دهید. به تعدادی برگ ریحان برای تزیین نیاز دارید.
ارسال نظر