كباب گوسفند يوناني
چربي گوشت را پاك كنيد و گوشت را به صورت حلقههاي ۲ سانتي ببريد. در پاكت يا كيسه ريخته و در بشقابي بگذاريد.
- گوشت بياستخوان ران گوسفند: ۷۵۰ گرم تا يك كيلو
- نمك و فلفل: كمي
- آبليمو: دوسوم فنجان
- پوست ليمو رنده شده: يك قاشق غذاخوري
- روغن زيتون:۶ قاشق غذاخوري
- جعفري تازه ساطوري:يكدوم فنجان
- پنير فتا خرد شده: ۶۰ گرم
- زيتون بيهسته خرد شده: يكچهارم فنجان
- دارچين: يكچهارم قاشق مرباخوري
- گوجهفرنگي خرد شده: يك كيلو
- ارگانو يا مرزنجوش و آويشن تازه ساطوري: يكسوم فنجان
روش تهیه :
چربي گوشت را پاك كنيد و گوشت را به صورت حلقههاي 2 سانتي ببريد. در پاكت يا كيسه ريخته و در بشقابي بگذاريد. پوست ليمو، يكسوم فنجان آبليمو، 4 قاشق غذاخوري روغن زيتون، ارگانو، نمك و فلفل را مخلوط كنيد و روي گوشتها بريزيد و 8 تا 24 ساعت در يخچال بگذاريد و گاهي گوشتها را زير و رو كنيد. يكسوم فنجان آبليمو، يك قاشق غذاخوري روغن زيتون، جعفري، پنير، زيتون، دارچين، نمك و فلفل را مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. گوشت را در آورده و مواد را دور بريزيد. گوجهفرنگي را بايك قاشق غذاخوري روغن زيتون آغشته كنيد.
اكنون براي كباب كردن گوشت اگر از كبابپز استفاده ميكنيد با در باز،گوشت و گوجهفرنگي را روي حرارت متوسط دستگاه بگذاريد تا گوشتها بپزند و گوجهفرنگيها كباب شوند. يكبار گوشتها را بچرخانيد تا هر دو طرف گوشت كاملا بپزد. (دركبابپز حدود 8 تا 10 دقيقه) اگر از فر استفاده كرديد فر را از قبل گرم كنيد و گوشت و گوجهفرنگي را روي پنجره سيمي با حرارت 150 درجه سانتی گرادحدود 10 دقيقه بگذاريد يكبار هم بچرخانيد.
ارسال نظر