۳۴۵۰
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

چتني انبه و زنجبيل

همه مواد را مخلوط كنيد و روي حرارت به جوش آوريد. حرارت را كم كنيد و ۱۵ دقيقه نگهداريد گاهي نيز هم بزنيد سپس انبه‌ها را اضافه كنيد.

چتني انبه و زنجبيل

چتني انبه و زنجبيل

مواد لازم :

  • شكر قهوه‌اي: يك‌دوم فنجان
  • كشمش يا گيلاس خشك: يك‌دوم فنجان
  • سركه: يك‌سوم فنجان
  • پياز خردشده: يك‌چهارم فنجان
  • زنجبيل تازه رنده شده: يك قاشق مرباخوري
  • پودرفلفل قرمز: يك‌هشتم قاشق مرباخوري
  • انبه پوست گرفته و خرد شده: ۳ فنجان


روش تهیه :

همه مواد را مخلوط كنيد و روي حرارت به جوش آوريد. حرارت را كم كنيد و ۱۵ دقيقه نگهداريد گاهي نيز هم بزنيد سپس انبه‌ها را اضافه كنيد. انبه‌ها كه داغ شدندآن را از روي حرارت برداريد و بگذاريد تا خنك شوند سپس مواد را درظرف در بسته‌اي ۴ هفته در يخچال بگذاريد و با انواع گوشت و مرغ سرو كنيد.

چتني هلو: همانند بالا عمل كنيد. فقط به جاي انبه از ۳ فنجان هلو تازه و پوست گرفته و خرد شده استفاده كنيد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج