چتني انبه و زنجبيل
همه مواد را مخلوط كنيد و روي حرارت به جوش آوريد. حرارت را كم كنيد و ۱۵ دقيقه نگهداريد گاهي نيز هم بزنيد سپس انبهها را اضافه كنيد.
مواد لازم :
- شكر قهوهاي: يكدوم فنجان
- كشمش يا گيلاس خشك: يكدوم فنجان
- سركه: يكسوم فنجان
- پياز خردشده: يكچهارم فنجان
- زنجبيل تازه رنده شده: يك قاشق مرباخوري
- پودرفلفل قرمز: يكهشتم قاشق مرباخوري
- انبه پوست گرفته و خرد شده: ۳ فنجان
روش تهیه :
چتني هلو: همانند بالا عمل كنيد. فقط به جاي انبه از ۳ فنجان هلو تازه و پوست گرفته و خرد شده استفاده كنيد.
ارسال نظر