كوئى كاكا تا به حال خورده اید؟!
كدوحلوايي را پوست گرفته، بخارپز كنيد، سپس با قاشق آن را له كنيد....
![برترین مجله اینترنتی ایران](https://static0.bartarinha.ir/servev2/DQzMGY1MjY4Z/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
مجله آشپزی ایده آل:
مواد لازم:
- آرد برنج: يك پيمانه
- كدوحلوايي پخته شده: يك پيمانه
- مغز گردو، چرخ شده: يكچهارم پيمانه
- تخممرغ: يك تا 2 عدد
- شكر: يكدوم پيمانه
- آب يا شير به اندازهاي كه مايه شل شود
- گلاب: 2 تا 3 قاشق سوپخوري
- پودر هل: يك قاشق چايخوري
- پودر دارچين: يك قاشق چايخوري
- نمك: يك قاشق چايخوري
- جوششيرين: يكدوم قاشق چايخوري
۱ - كدوحلوايي را پوست گرفته، بخارپز كنيد، سپس با قاشق آن را له كنيد.
۲ - آرد برنج نرم، مغزگردوی چرخشده، كدوي پخته شده، شكر، گلاب، هل و دارچين و نمك و زعفران را با هم مخلوط كنيد.
۳ - تخممرغها را همراه با جوششيرين بزنيد و به مواد اضافه كنيد.
۴ - از آب يا شير به مواد اضافه كنيد تا مايه شلي به غلظت مايه كوكو درست شود. آن را يكي، دو ساعت بگذاريد تا بماند.
۵ - از مايه، درون تابه ريخته مثل كوكو به دفعات سرخ كنيد، سپس آن را در ظرف دردار بريزيد تا خشك نشود.
نظر کاربران
به عنوان یه رشتی توصیه اکید میکنم حتما امتحان کنید
کوئی یعنی کدو، خیلی واژه ی تخصصی گیلکی بکار بردید :D
اول که اسمشو خوندم فک کردم یه میوه ی استوایی یا آفریقاییه !!!!!
نه !
واقعاً که عالیه. من خوردم شما هم حتما امتحان کنید.