سوپ مرغابی و گوجه فرنگی ایتالیایی
گوجهفرنگی را رنده كرده و با کمی روغن روی حرارت قرار دهید تا بوی خامی آن برود....
مواد لازم:
- مرغابی: 300 گرم
- فلفلدلمهای رنگی: 120 گرم
- گوجهفرنگی: 2 پیمانه
- پاستا فرمی: يك پیمانه
- آبگوشت: يك پیمانه
- ادویههاي موردنظر: پاپریکا، دارچین و ارگانو
- پنیر پارمزان: برای تزيین
روش تهيه:
۱- گوجهفرنگی را رنده كرده و با کمی روغن روی حرارت قرار دهید تا بوی خامی آن برود.
۲- سپس ادویهها را اضافه كرده و آب گوشت را نیز بریزید.
۳- در ظرف را گذاشته و ۱۵ دقیقه زمان بدهید تا جا بیفتد.
۴- پاستا را طبق روش معمول با آب و روغن بپزید و آبکش كنيد.
۵- فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد كرده و در کمی روغن تفت دهید تا نرم شود.
۶- همه مواد را در مواد جا افتاده بالا ریخته و ۵ دقیقه زمان دهید، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
۷- مرغابی را با یک عدد برگبو و مقداری کرفس و هویج در ۲ پیمانه آب قراردهید تا پخته شود.
۸- برای سرو، در ظرف ابتدا مقداری از سوپ را ریخته و از مرغابی پخته شده روی سوپ قرار دهيد.
۹-کمی جعفری ساطوری شده و مقداری پنیر پارمزان هم روي آن بپاشید.
نکته:
- به جای مرغابی میتوان از مرغ یا بوقلمون نیز استفاده كرد.
- در صورت امکان میتوانید از آب مرغابی نیز استفاده کنید اما به علت چربی توصیه نمیشود.
- این غذا را میتوان به عنوان یک سوپ برای صبحانه یا شام استفاده كرد.
ارسال نظر