فاهیتا استیك و پیاز قرمز
آبلیمو، روغن زیتون و كل ادویهها را با هم مخلوط كنید. گوشت گوساله را به همراه كمی آب كه در آن یك عدد پیاز كوچك، یك عدد برگ بو و هویج وجود دارد بپزید و بگذارید تا گوشت كاملا پخته شود.
مجله آشپزی ایده آل:
مواد لازم:
- ادویه فاهیتا: به مقدار لازم
- پودر فلفل قرمز تند: یكدوم قاشق چایخوری
- نمك: یكهشتم قاشق چایخوری
- پاپریكا: یكدوم قاشق چایخوری
- شكر: یكچهارم قاشق چایخوری
- پودرپیاز: یكهشتم قاشق چایخوری
- پودرسیر: یكهشتم قاشق چایخوری
- دارچین: یكچهارم قاشق چایخوری
- گوشت گوساله بیچربی: یك عدد
- پیازقرمز: یك عدد
- آبلیموی تازه: یك قاشق سوپخوری
- روغن زیتون: یك قاشق سوپخوری
روش تهیه:
آبلیمو، روغن زیتون و كل ادویهها را با هم مخلوط كنید. گوشت گوساله را به همراه كمی آب كه در آن یك عدد پیاز كوچك، یك عدد برگ بو و هویج وجود دارد بپزید و بگذارید تا گوشت كاملا پخته شود. گوشت پخته شده را در مواد آبلیمو و روغن زیتون مزهدار كنید و سپس در یك تابه كمی روغن بریزید و سپس آن را از دو طرف سرخ كنید. پیازها را نیز كمی با مواد ادویهای آغشته كرده و سپس در همان تابه ولی بدون روغن سرخ كنید. این غذا حتما باید گرم سرو شود.
پیشنهاد :
اگر طعم تند را دوست دارید گوشت را قبل از گریل شدن به فلفل پاپریكای قرمز و كمی فلفل تند آغشته كنید.
ارسال نظر