۳۴۴۱۲
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

فاهیتا استیك و پیاز قرمز

آبلیمو، روغن زیتون و كل ادویه‌ها را با هم مخلوط كنید. گوشت گوساله را به همراه كمی آب كه در آن یك عدد پیاز كوچك، یك عدد برگ بو و هویج وجود دارد بپزید و بگذارید تا گوشت كاملا پخته شود.

فاهیتا استیك و پیاز قرمز

مجله آشپزی ایده آل:

فاهیتا استیك و پیاز قرمز

مواد لازم:
  • ادویه فاهیتا: به مقدار لازم
  • پودر فلفل قرمز تند: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  • نمك: یك‌هشتم قاشق چای‌خوری
  • پاپریكا: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  • شكر: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • پودرپیاز: یك‌هشتم قاشق چای‌خوری
  • پودرسیر: یك‌هشتم قاشق چای‌خوری
  • دارچین: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • گوشت گوساله بی‌چربی: یك عدد
  • پیازقرمز: یك عدد
  • آبلیموی تازه: یك قاشق سوپ‌خوری
  • روغن زیتون: یك قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:

آبلیمو، روغن زیتون و كل ادویه‌ها را با هم مخلوط كنید. گوشت گوساله را به همراه كمی آب كه در آن یك عدد پیاز كوچك، یك عدد برگ بو و هویج وجود دارد بپزید و بگذارید تا گوشت كاملا پخته شود. گوشت پخته شده را در مواد آبلیمو و روغن زیتون مزه‌دار كنید و سپس در یك تابه كمی روغن بریزید و سپس آن را از دو طرف سرخ كنید. پیازها را نیز كمی با مواد ادویه‌ای آغشته كرده و سپس در همان تابه ولی بدون ‌روغن سرخ كنید. این غذا حتما باید گرم سرو شود.

پیشنهاد :

اگر طعم تند را دوست دارید گوشت را قبل از گریل شدن به فلفل پاپریكای قرمز و كمی فلفل تند آغشته كنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج