همبرگر با سس لبو
گوشت را به همراه ریحان، مرزه و ادویههای دلخواه همچون دارچین، پاپریكا و نمك مزهدار كنید. آن را در یك تابه با روغن بسیار كم سرخ كرده و نان همبرگر را نصف كنید و روی آن را با روغن زیتون خوب آغشته كرده و در فر بگذارید تا كمی برشته شود.
مجله آشپزی ایده آل :
مواد لازم:
- گوشت گوساله كمچرب: 200گرم
- ریحان: یك قاشق سوپخوری سرپر، خرد شده
- مرزه خشك شده: یك پنس
- روغن زیتون: به میزان لازم
- سس مایونز: یك قاشق چایخوری
- ماست خامهای سفت: یكدوم قاشق چایخوری
- پنیرسفید فتا: 10گرم
- لبوی خرد شده: یك قاشق چایخوری
- آب لبو: به میزان لازم
روش تهیه:
گوشت را به همراه ریحان، مرزه و ادویههای دلخواه همچون دارچین، پاپریكا و نمك مزهدار كنید. آن را در یك تابه با روغن بسیار كم سرخ كرده و نان همبرگر را نصف كنید و روی آن را با روغن زیتون خوب آغشته كرده و در فر بگذارید تا كمی برشته شود.
برای سس لبو: باقی مواد را با هم مخلوط كنید، بهتر است به این سس هیچ ادویهای اضافه نشود.
نكته:
اگر گوشت شما دارای بافت چربی زیاد بود، سعی كنید آن را دیگر سرخ نكنید و به جای سرخ كردن در روغن از این روش استفاده كنید. یك تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود و برگر را در آن قرار داده و با یك كفگیر كمی روی گوشت برای مدت یك دقیقه فشار دهید تا برگر كوچك و به سمت بالا جمع نشود. سپس كفگیر را برداشته و روی دیگر را سرخ كنید.
نظر کاربران
خوب شد معنی دستور اشپزی رو هم فهمیدیم !! بابا این چه دستور اشپزی بود که دادین ؟مثل اینکه سر اشپز خیلی عجله داشته چون تموم دستور اشپزی رو ، بریده بریده ، و ناقص ، توضیح داد !! خدا زیادش کنه !!