۳۴۴۰۳
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

میگوى تندورى

حتما در كنار این غذا از سبزیجات سالم همچون خیار، جعفری و گوجه به عنوان سالاد استفاده كنید. حتما این غذا را به همراه ماست ساده كم‌كالری (پروبیوتیك) استفاده كنید.


برترین مجله اینترنتی ایران

مجله آشپزی ایده آل:

میگوى تندورى

مواد لازم:
  • میگوی ریز: 12 تا 15عدد
  • ماست شیرین: 3 قاشق سوپ‌خوری
  • آبلیمو: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  • پودركاری‌: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  • پاپریكا شیرین: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  • پاپریكا تند: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  • میخك پودرشده: یك هشتم قاشق چای‌خوری
  • برنج پخته شده: یك‌دوم پیمانه

روش تهیه:

ماست، آبلیمو و ادویه‌ها را با هم مخلوط كنید و میگو را به آن بیفزایید و ۲۰دقیقه زمان دهید. سپس میگوها را به سیخ بكشید و سیخ‌ها را برای ۵دقیقه كنار بگذارید تا مواد ماستی از میگوها جدا شود. یك تابه را روی حرارت بدون روغن بگذارید و زمان دهید تا كاملا گرم شود. سپس سیخ‌ها را گذاشته صبر كنید تا هرطرف آن یك دقیقه سرخ شود. در ظرف سرو، برنج را بریزید، ۲سیخ از میگوها را روی آن گذاشته و كمی سالاد كنار آن قرار دهید. روی كل بشقاب را با فلفل سیاه پودرشده و پودر فلفل نارنجی تزیین كنید.

نکته:

حتما در كنار این غذا از سبزیجات سالم همچون خیار، جعفری و گوجه به عنوان سالاد استفاده كنید.

حتما این غذا را به همراه ماست ساده كم‌كالری (پروبیوتیك) استفاده كنید.

حتما در سس مزه‌دار كردن میگوها از پودر زنجبیل استفاده كنید.


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج