۳۴۴۰۱
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

سالاد با ماهى آبپز

ماهی را به روغن زیتون، آبلیمو و زعفران حل كرده آغشته كنید. در دستگاه بخارپز یك عدد فویل آلومینیومی قرار داده و ماهی را درآن بگذارید و اطراف فویل را كمی به سمت بالا بیاورید....


برترین مجله اینترنتی ایران

مجله آشپزی ایده آل:

سالاد با ماهى آبپز

مواد لازم:
  • خیار:‌ 5ورق
  • گوجه گیلاسی:‌5عدد
  • جوانه گندم: یك قاشق سوپ‌خوری
  • فلفل سبز شیرین: 10گرم
  • ماهی تیلا پیلا (بی‌تیغ): یك عدد
  • آبلیموی تازه: یك قاشق سوپ‌خوری
  • روغن زیتون: یك قاشق سوپ‌خوری
  • زعفران: یك‌دوم قاشق چای‌خوری، حل كرده
روش تهیه:

ماهی را به روغن زیتون، آبلیمو و زعفران حل كرده آغشته كنید. در دستگاه بخارپز یك عدد فویل آلومینیومی قرار داده و ماهی را درآن بگذارید و اطراف فویل را كمی به سمت بالا بیاورید. ماهی را با تعدادی برش لیمو که رویش می‌گذاریم، مزه‌دار کنید. ۲۰دقیقه در بخارپز بگذارید. در دستور اصلی این غذا، این ماهی و سالاد بدون سس سرو می‌شود اما پیشنهاد من برای تهییه سس اینگونه است: مقداری آبلیموی تازه و روغن زیتون را با هم مخلوط كنید، سپس به‌عنوان ادویه از پوست لیموترش خشك شده، آویشن پودرشده، پودر اورگانو، پودرسیر و پودر فلفل سیاه نیز استفاده كنید.

نكته:

تجربه ثابت كرده است كه ماهی‌های دارای بافت نرم و پرچرب برای این غذا مناسب نیستند. پس پیشنهاد می‌كنم اصلا از ماهی‌های دریای شمال استفاده نكنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج