سالاد با ماهى آبپز
ماهی را به روغن زیتون، آبلیمو و زعفران حل كرده آغشته كنید. در دستگاه بخارپز یك عدد فویل آلومینیومی قرار داده و ماهی را درآن بگذارید و اطراف فویل را كمی به سمت بالا بیاورید....
![برترین مجله اینترنتی ایران](https://static2.bartarinha.ir/servev2/DQzMGY1MjY4Z/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
مجله آشپزی ایده آل:
مواد لازم:
- خیار: 5ورق
- گوجه گیلاسی:5عدد
- جوانه گندم: یك قاشق سوپخوری
- فلفل سبز شیرین: 10گرم
- ماهی تیلا پیلا (بیتیغ): یك عدد
- آبلیموی تازه: یك قاشق سوپخوری
- روغن زیتون: یك قاشق سوپخوری
- زعفران: یكدوم قاشق چایخوری، حل كرده
ماهی را به روغن زیتون، آبلیمو و زعفران حل كرده آغشته كنید. در دستگاه بخارپز یك عدد فویل آلومینیومی قرار داده و ماهی را درآن بگذارید و اطراف فویل را كمی به سمت بالا بیاورید. ماهی را با تعدادی برش لیمو که رویش میگذاریم، مزهدار کنید. ۲۰دقیقه در بخارپز بگذارید. در دستور اصلی این غذا، این ماهی و سالاد بدون سس سرو میشود اما پیشنهاد من برای تهییه سس اینگونه است: مقداری آبلیموی تازه و روغن زیتون را با هم مخلوط كنید، سپس بهعنوان ادویه از پوست لیموترش خشك شده، آویشن پودرشده، پودر اورگانو، پودرسیر و پودر فلفل سیاه نیز استفاده كنید.
نكته:
تجربه ثابت كرده است كه ماهیهای دارای بافت نرم و پرچرب برای این غذا مناسب نیستند. پس پیشنهاد میكنم اصلا از ماهیهای دریای شمال استفاده نكنید.
ارسال نظر