خوراك مرغ و سیبزمینى
اگر تمایل داشتید مثل من میتوانید مرغ را حذف كرده و به جای آن از ۲۰۰ گرم قارچ تفت داده شده خلالی، هویج پختهشده نگینی و فلفلدلمهای نگینی تفت داده استفاده كنید كه طعم بسیار مطلوبی از سبزیجات را ایجاد خواهند كرد.
مجله آشپزی ایده آل:
مواد لازم:
- سینه مرغ: 200 گرم، پخته شده
- رب گوجهفرنگی: 3 قاشق سوپخوری
- روغن زیتون: 2قاشق سوپخوری
- پیاز: 2عدد متوسط
- آب گوجهفرنگی: یك پیمانه
- ادویه دلخواه شامل دارچین، پاپریكا، نمك و اورگانو: به میزان لازم
- سیبزمینی: 2عدد متوسط
روش تهیه:
۱- پیاز را به صورت نگینی خرد كرده و در روغن زیتون به مدت ۲دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
۲- سپس رب را به آن بیفزایید و حرارت دهید تا بوی خامی آن برود. بعد آب گوجه را به مواد اضافه كنید و بگذارید تا مواد به حد ریزجوش رسیده و سس غلیظی به دست آید.
۳- مواد را از حرارت برداشته و مرغ را به صورت تكه شده به آن بیفزایید و مدتی بگذارید در سس بماند.
۴- در یك ظرف سرامیكی مخصوص فر، مواد مرغ سسدار را قرار دهید.
۵- سیبزمینی را پخته و به صورت حلقه شده روی آن قرار دهید.
۶- كمی فلفل سیاه پودر كرده روی مواد بریزید.
۷- داخل فر با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد تنها به مدت ۲۰دقیقه حرارت دهید تا كمی مواد برشته شود.
۸- برای سرو از جعفری ریز شده هم میتوانید استفاده كنید.
پیشنهاد:
اگر تمایل داشتید مثل من میتوانید مرغ را حذف كرده و به جای آن از 200 گرم قارچ تفت داده شده خلالی، هویج پختهشده نگینی و فلفلدلمهای نگینی تفت داده استفاده كنید كه طعم بسیار مطلوبی از سبزیجات را ایجاد خواهند كرد.
نظر کاربران
salam khaste nabashid vagan azaton mtshakeram.
عالی بود
من درست کردم واقعا طعم خوبی داشت
بخش آشپزیتون واقعا قوی کار میکنه
ممنون
ولی قیافه اش برشته نیستاا