جدیدا کیک و کاپ کیک های میوه ای خیلی مد شده اند. امروز هم قرار است کاپ کیکی شکلاتی پرتقالی را به شما آموزش دهیم. اما مسئله ای که این رسپی را از دیگری جدا کرده است، استفاده از خود پوست پرتقال نیز هست. در خیلی از دستورهای پخت نهایتا از پوست پرتقال به صورت رنده شده استفاده می شود، اما امروز می خواهیم کپ کیک مان را به جای اینکه در کاغذ کاپ کیک درست کنیم، در پوست پرتقال درست کنیم.
برترین ها: جدیدا کیک و کاپ کیک های میوه ای خیلی مد شده اند. امروز هم قرار است کاپ کیکی شکلاتی پرتقالی را به شما آموزش دهیم. اما مسئله ای که این رسپی را از دیگری جدا کرده است، استفاده از خود پوست پرتقال نیز هست. در خیلی از دستورهای پخت نهایتا از پوست پرتقال به صورت رنده شده استفاده می شود، اما امروز می خواهیم کاپ کیک مان را به جای اینکه در کاغذ کاپ کیک درست کنیم، در پوست پرتقال درست کنیم.
در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر