لاكچرى چیكن بشامل (آشپزی مینی مال)
غذایی مناسب افراد تنبل، بیحوصله، خوشخوراك و باكلاس است. خوراكی كه با یك اشاره حاضر میشود و با هر ذائقهای سازگار است. ویژگی این دستورغذایی فرنگی این است كه مثل همه غذاهای آنسوی آب، درمدت كوتاهی حاضر شده و آماده خوردن میشود.
مجله آشپزی ایده آل: غذایی مناسب افراد تنبل، بیحوصله، خوشخوراك و باكلاس است. خوراكی كه با یك اشاره حاضر میشود و با هر ذائقهای سازگار است. ویژگی این دستورغذایی فرنگی این است كه مثل همه غذاهای آنسوی آب، درمدت كوتاهی حاضر شده و آماده خوردن میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- سینه مرغ بیاستخوان: 600گرم، خرد كرده
- سیبزمینی ریز: 600گرم، چهارقاچ با پوست
- كره گیاهی: 60گرم
- شیر: ۵۰۰ میلیلیتر، (۲پیمانه)
- آرد: ۳ قاشق غذاخوری
- سیر: ۲حبه، رنده شده
- زنجبیل: ۲ قاشق چایخوری
- نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:
۱- كره را روی شعله متوسط آب كرده، سپس شعله را كم كنید و مرغ را كمی نمك پاشیده و ۶دقیقه در آن تفت دهید. مواظب باشید تا مرغ آب نیندازد، سیبزمینی را داخل تابه ریخته و ۴دقیقه تفت دهید.
۲- زنجبیل و سیر را به مواد اضافه كرده و هم بزنید. یكچهارم پیمانه از شیر را كنار گذاشته و باقی را به تابه اضافه كنید. هنگامیكه مواد به جوش آمد، شعله را كم كنید و با دربسته ۲۰ دقیقه آن را بپزید.
۳- شیر كنار گذاشته شده را با آرد مخلوط و به تابه اضافه كنید. پس از ۱۰ دقیقه یا هنگامیكه سس غلیظ شد، نمك و فلفل آن را اندازه كرده. تابه را از روی شعله برداشته و غذا را به سرعت سرو كنید.
ارسال نظر