ترش شامي
ابتدا تخممرغها، شير، جوش شيرين، آرد سوخاري و نمك و فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كرده، تمامي مواد را به هم ميزنيم تا مواد يكدست شود.
- گوشت چرخكرده: ۵۰۰ گرم
- پياز رندهشده: يك ليوان
- گوجهفرنگي: ۶ عدد
- فلفل دلمهاي: يك عدد
- آرد سوخاري: دوسوم ليوان
- شير: دوسوم ليوان (حدود ۱۵۰ ميليليتر)
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
- زردچوبه: يك قاشق چايخوري
- جوش شيرين: يك قاشق چايخوري
- تخممرغ: ۲ عدد
روش تهیه :
ابتدا تخممرغها، شير، جوش شيرين، آرد سوخاري و نمك و فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كرده، تمامي مواد را به هم ميزنيم تا مواد يكدست شود. گوشت چرخكرده را به همراه پياز به مواد اضافه كرده و همه را با هم مخلوط ميكنيم. اگر مايه براي اينكه در دست به آن فرم دهيم شل بود آن را يك ساعت در يخچال قرار ميدهيم.
از مايه شامي آماده شده به اندازه يك نارنگي كوچك در دست گرد كرده، آن را پهن ميكنيم وسط آن را با انگشت حفره ايجاد كرده تا بهتر سرخ شود. سپس داخل روغن داغ فراوان شناور و سرخ ميكنيم.
گوجه فرنگيها را رنده كرده و فلفل دلمهاي كه خرد كردهايم با مقداري روغن زيتون سرخ ميكنيم، 3 ليوان آب به آن اضافه كرده شاميها را پس از سرخ شدن داخل سس قرار داده و اجازه ميدهيم بپزند و جا بيفتد.
ارسال نظر