بوفالو وینگز!
در بسیاری از كشورها مانند انگلستان بال مرغ خواهان ندارد و گاهی یافتن آن در بازار دشوار است. اما در ایران این بخش چرب و لذیذ آنچنان محبوب و پرطرفدار است كه باعث شده تا قیمتی بالاتر از قیمت مرغ داشته باشد.
مجله آشپزی ایده آل: در بسیاری از كشورها مانند انگلستان بال مرغ خواهان ندارد و گاهی یافتن آن در بازار دشوار است. اما در ایران این بخش چرب و لذیذ آنچنان محبوب و پرطرفدار است كه باعث شده تا قیمتی بالاتر از قیمت مرغ داشته باشد. بال كبابی را در برنامه غذایی خود بگنجانید اما در مصرف آن زیادهروی نكنید، چون بخش مهمی از هورمون تزریق برای پروار كردن مرغ در پوست آن جمع میشود كه برای سلامت انسان مناسب نیست.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- بال مرغ: 16 عدد
- چغندر فرنگی: یك عدد، رنده شده
- سركه: نصف پیمانه
- شكر: یك قاشق غذاخوری
- نمك: نصف قاشق غذاخوری
- روغن مایع: یكچهارم پیمانه
- پیاز متوسط: یك عدد، خلالی
روش تهیه:
1- چغندر، سركه، شكر و نمك را مخلوط كرده و چند ساعت صبر كنید تا سركه رنگ بگیرد، سپس آن را صاف كنید. بالها را در مخلوط پیاز، روغن مایع و سركه حداقل یك ساعت بخوابانید.
2- هنگامی كه بال مرغ رنگ قرمز به خود گرفت، آن را به سیخ كشیده و كباب كنید.
نكات:
1- به جای چغندر از كلم بنفش هم میتوانید استفاده كنید.
۲- برای پخت بهتر، روی بالها با چاقو ۲ شكاف در هر طرف ایجاد كنید.
3- هنگام كباب كردن بال، آن را زود به زود برگردانید تا كاملا مغزپخت شود.
ارسال نظر