كباب توفو، بابطبع گیاهخواران
كباب لزوما مختص گوشتخواران نیست. گیاهخواران هم میتوانند انواع و اقسام سبزیجات را طعمدار كرده و با لذت نوشجان كنند.
مجله آشپزی ایده آل: كباب لزوما مختص گوشتخواران نیست. گیاهخواران هم میتوانند انواع و اقسام سبزیجات را طعمدار كرده و با لذت نوشجان كنند. یكی از لذیذترین موادی كه خیلی هم بابطبع گیاهخواران است؛ توفو یا پنیر لوبیا است. توفو از شیر سویای بسته شده به دست میآید و پس از قالبزنی، بستهبندی میشود. پنیر توفو كالری پایین، آهن بالا، كلسترول كم و املاح قابلتوجهی داشته و جزء مواد غذایی سالم محسوب میشود. چندسالی است كه توفو با طعم و كیفیتی قابل قبول در ایران تولید میشود و تهیه آن برای همه امكانپذیر است.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- توفو: 400گرم، خرد شده
- كدوی متوسط: 2عدد، خرد شده
- فلفلدلمهای سبز: یك عدد، خرد شده
- فلفل دلمهای قرمز: یك عدد، خرد شده
- فلفل دلمهای زرد: یك عدد، خرد شده
- روغن كنجد: یكچهارم پیمانه
- سویاسس: 4 قاشق غذاخوری
- آبلیمو: 4 قاشق غذاخوری
- سیر: 2حبه، ساطوری شده
- فلفل قرمز: به میزان لازم
روش تهیه:
همه مواد را در مخلوط روغن كنجد، سویاسس، آبلیمو، سیر و فلفل حداقل نیم ساعت بخوابانید. سپس پنیر و سبزیجات را یكی در میان به سیخ كشیده و كباب كنید.
نكات:
1- توفو نیازی به پخت زیاد ندارد، همین كه روی آن برشته شد آماده خوردن است.
۲- مایه طعمدهنده كباب را به سلیقه خود عوض كنید.
3- به جای توفو از هالومی یا پنیركبابی كه در بازار موجود است، میتوان استفاده كرد.
ارسال نظر