طرز تهیه سالاد سوسیس و سیب زمینی
طعم سوسیس ایتالیایی در سالاد سوسیس و سیب زمینی, خیلی خوب با دیگر مزه های مدیترانه ای مثل گوجه فرنگی خشک شده و ریحان بازل ترکیب می شود.
مواد لازم:
- سیب زمینی : ۴۵۰ گرم
- کاهو فرنگی با برگ های قرمز : ۱ عدد
- فلفل دلمه ای سبز , حلقه شده : ۱ عدد
- سوسیس ایتالیایی , حلقه شده : ۱۷۵ گرم
- پیاز قرمز , نصف و حلقه شده : ۱ عدد
- گوجه فرنگی در آفتاب خشک شده , خرد شده : ۱۲۵ گرم
- ریحان بازل تازه , رشته ای خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم جهت تهیه سس سالاد :
- سرکه بالزامیک : 1 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی : 1 قاشق چای خوری
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
![سالاد سوسیس و سیب زمینی سالاد سوسیس و سیب زمینی](https://static1.bartarinha.ir/servev2/jlkMDAxYWJjM/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
۱. سیب زمینی ها را به مدت ۲۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا مغز آن ها کاملا بپزد . سس آن ها را آبکش نمایید و کنار بگذارید تا سرد شوند .
۲ . برگ های کاهو را کف یک بشقاب مخصوص پذیرایی بچینید .
۳ . سیب زمینی های خنک شده را ورقه نمایید و آن ها را روی برگ های کاهو مرتب بچینید . روی سیب زمینی ها را با فلفل دلمه ای , سوسیس حلقه شده , پیاز قرمز , گوجه فرنگی خشک و ریحان خرد شده بپوشانید .
۴ . مواد لازم جهت تهیه سس را داخل یک کاسه کوچک , خوب مخلوط نمایید و با همزن بزنید . سپس نمک و فلفل را اضافه نموده و سس را روی سالاد بریزید و بلافاصله سرو نمایید .
توصیه سرآشپز :
شما می توانید در سالاد سوسیس و سیب زمینی از انواع سوسیس ایتالیایی حلقه شده یا سالامی استفاده نمایید .
ارسال نظر