كباب سیسیلی، سازگار با ذائقه ایرانی
اهالی سیسیل به آفتاب درخشان، ساحل زیباو مافیای پالرمو شهرت دارند، اما از كباب این جزیره ایتالیایی نباید غافل شد كه طعم آن نظیر ندارد.
مجله آشپزی ایده آل: اهالی سیسیل به آفتاب درخشان، ساحل زیباو مافیای پالرمو شهرت دارند، اما از كباب این جزیره ایتالیایی نباید غافل شد كه طعم آن نظیر ندارد. همه مواد به كار رفته در این كباب لذیذ از خاك سیسیل به دست میآید و به معنای واقعی سنتی است. هرچند در مقایسه با كباب زعفرانی ایرانی حرف چندانی برای گفتن ندارد اما طعم آن با ذائقه ایرانی كاملا سازگار است..
مواد لازم برای ۴ نفر:
- سینه مرغ بدون استخوان: 300 گرم
- راسته گوساله: 300 گرم
- زیتون سیاه: 75 گرم، بدون هسته
- پیازچه: 4 عدد
- پاپریكا: یك قاشق غذاخوری
- آویشن: یك قاشق چایخوری
- روغن زیتون بكر: یكچهارم پیمانه
- نمك و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
۱ - گوشت و مرغ را به شكل چهارگوشهای ۳ در ۳ سانتیمتری ببرید، سپس حداقل یك ساعت در تركیب روغن، آویشن، پاپریكا، نمك و فلفل بخوابانید.
۲ - زیتون و پیازچه را ساطوری ریز كرده یا در غذاساز خمیر كنید. تكههای گوشت و مرغ را با استیككوب كمی بكوبید تا پهن شود، سپس داخل آن را با مخلوط زیتون و پیازچه پر كرده و ببندید و یك در میان به سیخ بكشید.
۳ - سیخها را روی منقل كباب كنید. چون تكههای گوشت و مرغ لوله شده است مغز آن دیرتر میپزد، برای همین حرارت باید ملایم باشد تا كاملا مغزپخت شود.
نكات:
۱ - مغز گوشت و مرغ را با مواد دلخواه پر كنید.
2 - گوشت باید حتما بیات باشد تا همزمان با مرغ بپزد.
۳ - اگر از فیله گوساله استفاده كنید پخت یكدستتر است.
ارسال نظر