استانبول كباب
ترک ها این کباب را می خورند
تركیه بعد از ایران، سرزمین كبابهای رنگارنگ و خوشطعم است. تركها ذائقهای مشابه ما دارند و مانند همسایگان شرقی خود به گوشت قرمز علاقه ویژهای دارند.
مجله آشپزی ایده آل: تركیه بعد از ایران، سرزمین كبابهای رنگارنگ و خوشطعم است. تركها ذائقهای مشابه ما دارند و مانند همسایگان شرقی خود به گوشت قرمز علاقه ویژهای دارند. استانبول كباب یك ویژگی منحصربهفرد دارد. آن هم اینكه در بین گلولههای گوشت تكههای بادمجان طعمدار خودنمایی میكند و نه تنها باعث مفصلتر شدن غذا میشود، بلكه برای كسانی هم كه میانه خوبی با گوشت ندارند، میتواند جالب باشد.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- گوشت چرخكرده: 500 گرم
- پیاز متوسط: یك عدد، ساطوری شده
- پودر زیره سبز: 2 قاشق چایخوری
- پودر پاپریكا: یك قاشق غذاخوری
- زردچوبه: یك قاشق چایخوری
- سیر: 3 حبه، رنده شده
- بادمجان كوچك: 4 عدد
- فلفل سیاه: یك قاشق چایخوری
- آبلیمو: 4 قاشق غذاخوری
- روغن مایع: یكچهارم پیمانه
- نمك: به میزان لازم
روش تهیه:
1- هر یك از بادمجانها را 6 قسمت كرده و حداقل یك ساعت در مایه آبلیمو، روغن، نمك، فلفل سیاه، یك قاشق چایخوری زیره سبز و یك حبه سیر رنده شده بخوابانید.
2- گوشت را با پیاز، زیره، پاپریكا، زردچوبه و سیر مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید. گوشت را به 20قسمت مساوی تقسیم كرده و هر یك را به شكل گلوله درآورید.
3- چهار سیخ مخصوص گوجهفرنگی انتخاب كرده و گوشت و بادمجان را یك در میان به سیخ بكشید. سپس روی شعله ملایم حدود 20 دقیقه بپزید تا گوشت و بادمجان به آرامی بپزد و كباب شود.
نکات:
1 - بادمجانهایی انتخاب كنید كه قلمی باشد و عرض آن از كوفتههای قلقلی بیشتر نباشد.
۲ - به جای بادمجان از كدو هم میتوانید استفاده كنید.
3 - استانبول كباب را در تابه نیز میتوانید سرخ كنید.
نظر کاربران
من که به شخصه با انقدر برنج و کباب سیر نمی شم، باید خیلی نون باهاش بخورم! کباب های خودمون خیلی بهتره
پاسخ ها
نترکی ی وقت