۳۴۲۷۵
۲ نظر
۵۰۰۸
۲ نظر
۵۰۰۸
پ

استانبول كباب

ترک ها این کباب را می خورند

تركیه بعد از ایران، سرزمین كباب‌های رنگارنگ و خوش‌طعم است. ترك‌ها ذائقه‌ای مشابه ما دارند و مانند همسایگان شرقی خود به گوشت قرمز علاقه ویژه‌ای دارند.

ترک ها این کباب را می خورند


مجله آشپزی ایده آل: تركیه بعد از ایران، سرزمین كباب‌های رنگارنگ و خوش‌طعم است. ترك‌ها ذائقه‌ای مشابه ما دارند و مانند همسایگان شرقی خود به گوشت قرمز علاقه ویژه‌ای دارند. استانبول كباب یك ویژگی منحصربه‌فرد دارد. آن هم اینكه در بین گلوله‌های گوشت تكه‌های بادمجان طعم‌دار خودنمایی می‌كند و نه تنها باعث مفصل‌تر شدن غذا می‌شود، بلكه برای كسانی هم كه میانه خوبی با گوشت ندارند، می‌تواند جالب باشد.

ترک ها این کباب را می خورند

مواد لازم برای ۴ نفر:
  • گوشت چرخ‌كرده: 500 گرم
  • پیاز متوسط: یك عدد، ساطوری‌ شده
  • پودر زیره سبز: 2 قاشق چای‌خوری
  • پودر پاپریكا: یك قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: یك قاشق چای‌خوری
  • سیر: 3 حبه، رنده شده
  • بادمجان كوچك: 4 عدد
  • فلفل سیاه: یك قاشق چای‌خوری
  • آبلیمو: 4 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: یك‌چهارم پیمانه
  • نمك: به میزان لازم

روش تهیه:

1- هر یك از بادمجان‌ها را 6 قسمت كرده و حداقل یك ساعت در مایه آبلیمو، روغن، نمك، فلفل سیاه، یك قاشق چای‌خوری زیره سبز و یك حبه سیر رنده شده بخوابانید.

2- گوشت را با پیاز، زیره، پاپریكا، زردچوبه و سیر مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید. گوشت را به 20‌قسمت مساوی تقسیم كرده و هر یك را به شكل گلوله درآورید.

3- چهار سیخ مخصوص گوجه‌فرنگی انتخاب كرده و گوشت و بادمجان را یك در میان به سیخ بكشید. سپس روی شعله ملایم حدود 20 دقیقه بپزید تا گوشت و بادمجان به آرامی بپزد و كباب شود.

نکات:

1 - بادمجان‌هایی انتخاب كنید كه قلمی باشد و عرض آن از كوفته‌های قلقلی بیشتر نباشد.
۲ - به جای بادمجان از كدو هم می‌توانید استفاده كنید.
3 - استانبول كباب را در تابه نیز می‌توانید سرخ كنید.


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    من که به شخصه با انقدر برنج و کباب سیر نمی شم، باید خیلی نون باهاش بخورم! کباب های خودمون خیلی بهتره

    پاسخ ها

    • بدون نام

      نترکی ی وقت

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج