خرمای مغز دار شکلاتی
با این خرما ها تا افطار پر انرژی بمانید
یکی از گزینه های جدا نشدنی از سفره های افطار و سحر خرما هستش. این خرما های خوشمزه شکلاتی مناسب برای پذیرایی در ماه رمضان هستند.
مواد لازم:
- خرما ۲۴ عدد
- بادام درختی (بدون نمک و بوداده شده) ۲۴ عدد
- شکلات تخته ای (تلخ یا شیرین) ۱و ۱/۲ پیمانه
- پودر بادام و پسته و... (تزیین) به مقدار لازم
- دارچین ۱ ق چ
- روغن مایع (گیاهی/ کانولا ، ذرت ، سبوس برنج ، کنجد و...) ۱ ق چ
۱- ابتدا خرما ها را شکاف داده هسته را خارج نموده و داخل آن یک عدد بادام قرار می دهیم. وقتی خرما ها آماده شد.
۲- در ظرفی شکلات + روغن + دارچین را مخلوط نموده به روش بن ماری شکلات را ذوب میکنیم.
۳- سپس خرماهای آماده شده را داخل ظرف شکلات زده و خوب کاور میکنیم تا کاملا با شکلات پوشش داده شوند.
۵- کمی که سفت شدند پودر بادام و پسته می پاشیم.
۶- در لاینرهای شکلات قرار داده.
۷- به مدت ۲ ساعت (یا تا زمانی که کاملا سفت شوند) در یخچال گذاشته تا کاملا اماده شوند.
نکات:
۱- مقدار های ذکر شده به اندازه ۲۴ عدد خرما است میتوانید این مقدار ار کم یا زیاد کنید.
۲ - در رسپی از بادام درختی اتفاده شده میتوانید از پسته و گردو و فندق نیز استفاده کنید اما با توجه به گرمی هوا گردو را در این فصل پیشنهاد نمیکنم و بهترین گزینه پسته و بادام و فندق است.
۳ - استفاده از مغز پسته و مغز فندق دراین رسپی بسیار خوشمزه و خاص خواهد بود
۴ - داخل خرما ها را میتوانید با دو مغز هم پر کنید.
۵ - برای تزیین هم میتوانید از پودر فندق و پسته استفاده کنید ترکیب مغزها و نوع مغز انتخابی کاملا سلیقه ای است.
۶ - بجای پاشیدن پودر پسته در انتهای کار میتوانید کل خرما را درپودر های مختلف بغلطانید و هر کدام را با یک مغز پودر شده کاور کنید.
۷ - اگر زمان کافی ندارید میتوانید در فریزر نیز قرار دهید تا زودتر اماده شود
۸- حتما ۱۰ دقیقه قبل از سرو از یخچال خارج کنید.
۹ - در رسپی از شکلات چیپسی استفاده شده / نوع شکلات انتخابی سلیقه ای است.
۱۰- **ونکته آخر که بسیار مهم است . همونطور که در ابتدای دستور اشاره کردم استفاده از شکلات تلخ در این رسپی ارزش غذایی بالایی دارد. **
نظر کاربران
وای چه خوشمزه