املت وترون، دریچه ای تازه به دنیای تخممرغ
روش جدیدی از پخت تخممرغ كه شاید فقط در بعضی از كشورها مورد استفاده قرار میگیرد را در این دستور به شما ارائه میدهم تا دریچهای تازه به سوی دنیای تخممرغ باز كنید.
مجله ایده آل: روش جدیدی از پخت تخممرغ كه شاید فقط در بعضی از كشورها مورد استفاده قرار میگیرد را در این دستور به شما ارائه میدهم تا دریچهای تازه به سوی دنیای تخممرغ باز كنید. تا به حال تخممرغ را آبپز كردهاید؟ نكته بسیار مهم در زمینه پخت تخممرغ تازه بودن آن است چون تازه بودن كمك به خوشمزهتر شدن و خوشفرم شدن آن میكند. شما میتوانید با شكستن تخممرغ درون یك كاسه متوجه رنگ و تازگی آن شوید.
مواد لازم برای ۲نفر:
- تخممرغ: 4 عدد
- كره: مقداری
- نان تست: چند تکه
- نمك و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
از یك قابلمه پهن متوسط كه با آبجوش پر شده است برای شروع استفاده كنید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. كمی نمك داخل آب در حال جوش بریزید. 4 عدد تخممرغ را به صورت تكتك داخل یك كاسه بشكنید و تخممرغها را درون قابلمه آبجوش بیندازید. این كار را برای بقیه تخممرغها نیز انجام دهید. در همان لحظه تخممرغها به طرز شگفتانگیزی پخته میشوند. درست است كه كمی نامرتب به نظر میآید ولی هنگام سرو همه چیز درست میشود (كه زمان پخت تخممرغ بهاندازه و زمان بیرون آوردن آن از یخچال بستگی دارد) و حداقل زمان پخت 2 دقیقه و حداكثر آن 4 دقیقه است. پس از گذشت زمان مشخص با یك قاشق فلزی سریع آن را از آب خارج كنید و سفیده تخممرغ را روی زرده بكشید تا شكل جالبی كه از آن به دست میآید را ببینید. شكل بقچهمانند تخممرغ، قطعا شما را جذب میكند. تخممرغهای پخته شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا آب آن گرفته شود و بعد برای سرو روی نان تست كره زده شده قرار دهید و بعد مقداری نمك و كمی فلفل سیاه روی آن بپاشید و از خوردن آن لذت ببرید.
نظر کاربران
هیووووووووووووووووووووووووووووووق