لقمه تورینو، یک پیتزای ایرانی پسند!
پیتزاها انواع بیشماری دارند و شاید همه آنها با سلیقه ایرانی نسازد، اما این پیتزا از استثناهاست و با ذائقه شما سازگار است. جالب است بدانید كه نام كالزونه یا پیتزای بسته از نوعی شلوار مردانه كه در قرن شانزدهم رواج داشته، گرفته شده است.
مجله ایده آل: پیتزاها انواع بیشماری دارند و شاید همه آنها با سلیقه ایرانی نسازد، اما این پیتزا از استثناهاست و با ذائقه شما سازگار است. جالب است بدانید كه نام كالزونه یا پیتزای بسته از نوعی شلوار مردانه كه در قرن شانزدهم رواج داشته، گرفته شده است.لقمه تورینو ظاهرا چینهای دور این نوع پیتزا شبیه چینهای پاچه این شلوار بوده است.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- بادمجان متوسط: 2عدد
- روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
- اسفناج: 100 گرم
- مرغ: نصف سینه آبپز
- پنیر موتزارلا: 100گرم، رنده شده
- نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
- خمیر پیتزا: یك واحد
روش تهیه:
۱- بادمجان را با پوست به ضخامت یك سانتیمتر حلقهحلقه كنید. روی آنها نمك پاشیده و حداقل نیمساعت در آبكش بگذارید تا تلخاب آن خارج شود، سپس آنها را شسته و خشك كنید.
2- روغن را روی شعله متوسط در یك تابه بزرگ داغ كرده و بادمجان را در آن سرخ كنید. اگر لازم بود كمی روغن اضافه كنید. ولی بهتر است با روغن كم آنها را سرخ كنید، چون بعدا روغن اضافه را داخل پیتزا پس میدهد و خمیر را خراب میكند. پس از سرخ كردن بادمجانها، روغن اضافی را با حوله كاغذی بگیرید.
۳- پس از خارج كردن بادمجانها از روغن، اسفناج را درشت خرد كرده و در تابه ۴-۳دقیقه تفت دهید، سپس آن را هم كنار بگذارید تا خنك شود.
4- سینه مرغ، بادمجانها و اسفناج را با چاقو ساطوری كرده و پنیر رنده شده را با آن مخلوط كنید و كمی نمك و فلفل بپاشید.
۵- خمیر را با وردنه باز كرده و با قالب گرد ۸سانتیمتری قالب بزنید. این كار را ادامه دهید تا خمیر تمام شود.
6- خمیرهای گرد را مجددا كمی پهن كنید، سپس یك قاشق غذاخوری از مایه را داخل آن بریزید. دور خمیر را كمی مرطوب كرده و آن را ببندید، سپس با چنگال لبهها را فشار دهید تا به هم بچسبند.
۷- كالزونهها را در قالب پیتزای آردپاشی شده چیده و ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درطبقه وسط فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید، سپس آنها را خارج كرده و سرو كنید.
نكات:
- به جای سرخ كردن بادمجانها، میتوانید آنها را با قلممو چرب كنید و در سینی فر چیده و ۲۰دقیقه آنها را در فر گریل كنید.
- هنگام قرار دادن مواد داخل خمیر، میتوانید هر نوع سسی را كه دوست دارید به آن اضافه كنید، اما مقدار آن باید كم باشد تا خمیر خیس نشود.
- اگر قالب گرد ندارید از یك ماگ یا لیوان بزرگ استفاده كنید.
- اضافه كردن كمی ریحان ساطوری به مایه داخل كالزونه عطر خوبی به آن میدهد.
ارسال نظر