سالاد بورلوتی
نام این سالاد برگرفته از نوعی لوبیاست كه در آشپزی ایتالیایی بسیار استفاده میشود، اما من طبق معمول اساس دستور غذایی را نگه داشته و باقی ماجرا را به دلخواه و مطابق سلیقه ایرانی دستكاری كردهام.
مجله ایده آل: نام این سالاد برگرفته از نوعی لوبیاست كه در آشپزی ایتالیایی بسیار استفاده میشود، اما من طبق معمول اساس دستور غذایی را نگه داشته و باقی ماجرا را به دلخواه و مطابق سلیقه ایرانی دستكاری كردهام. شما هم هرطور كه مایلید، میتوانید این رسپی را دستكاری كنید، شاید به طعمی بهتر از من رسیدید، در این صورت محصول كارتان را به آدرس اینترنتی Navid-Idealcooking@yahoo.com بفرستید تا به نام خودتان در مجله چاپ شود.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- انواع لوبیا: 400 گرم، خیسانده
- كنسرو ماهی تن: یك عدد
- روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
- آبلیمو: 4 قاشق غذاخوری،60میلیلیتر
- جعفری: یك قاشق غذاخوری ساطوری
- فلفل دلمهای قرمز: یك عدد
- پیازچه: 4عدد، ساطوری
- نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
1- لوبیاها را كه از روز قبل خیساندهاید، در یك قابلمه جادار بریزید و روی آن تا یك وجب بالای لوبیاها، آب سرد بریزید و با یك قاشق چایخوری نمك، روی شعله زیاد به جوش آورید، سپس در قابلمه را بسته و 45دقیقه تا یك ساعت بپزید.
2- فلفل دلمهای را روی شعله یا در فر گریل كنید تا روی آن كاملا زغالی شود سپس آن را در كیسه فریزر بگذارید. پس از 10دقیقه پوست آن را كنده و گوشت آن را خلالی خرد كنید.
3- لوبیا را آبكش كنید و با ماهی تن، فلفل دلمهای، جعفری و پیازچه مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
4- آبلیمو و روغن زیتون را مخلوط كرده و روی سالاد بدهید و سرو كنید.
نكات:
زمان پخت لوبیا بسته به نوع لوبیا متفاوت است، برای همین زمان دقیقی ندادهام. لوبیا سفید از انواع دیگر آن دیرپزتر است.
لوبیای درشتی كه در عكس میبینید، لوبیای عروس نام دارد و متعلق به شهر ابهر استان زنجان است.
قبل از اضافه كردن ماهی تن، روغن آن را گرفته و با چنگال گوشت ماهی را خرد كنید.
ارسال نظر