Kumpir
كُمپير؛ معروف ترین فست فود ترکیه ای
كُمپير يا همان سيبزميني شكمپر يكي از معروفترين فستفودهاي تركيهاي است. سيبزمينيها را تنوري ميكنند و فضاي داخل آن با انواع و اقسام مخلفات خوشمزه از سبزيجات مختلف مثل نخود، ذرت و كلم قرمز گرفته تا سوسيس و كالباس و پنير پر ميكنند.
مواد لازم براي يك نفر:
- ۱ عدد سيبزميني درشت
- ۱ قس كره
- ۳ قس پنير موتزارلا، چدار يا پارمسان رنده شده
- نوك قچ نمك
- مواد لازم براي داخل سيبزميني
- ۲ قس زيتون حلقه شده سبز يا سياه يا هر دو
- ۱ عدد هويج (آبپز نگيني يا رنده شده)
- ۲ قس نخود سبز پخته
- ۲ قس دانه ذرت كنسروي
- ۲ قس خيارشور (رنده شده يا نگيني)
- ۱۰۰ گرم كالباس (دلخواه، رشتهاي خرد شود)
- ۲ قس كلم بروكلي آبپز (ريزشده)
طرز تهیه:
۱. داخل سيبزميني را با چنگال چند سوراخ ايجاد كنيد و آن را در فر يا مايكروفر بپزيد. اگر ميخواهيد سيبزميني را در فر بپزيد از يك ربع قبل فر را با دماي ۲۲۰ درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود، سپس سيبزميني را داخل فر روي سيني قرار دهيد. زمان لازم براي پخت بستگي به اندازه سيبزميني دارد ولي حدود ۴۰ تا ۵۰ دقيقه زمان ميبرد.اگر عجله داريد ميتوانيد سيبزميني را در مايكروفر بپزيد. پخت سيبزميني درشت در مايكروفر ۲۰ دقيقه با حداكثر دما طول ميكشد.
۲. بعد از اينكه سيبزميني پخت، روي آن با چاقو دو تا قاچ بزرگ ايجاد كنيد، سپس با چنگال گوشت پخته داخل سيبزميني را بتراشيد و همزمان له كنيد. كره و پنير را هم در همين مرحله اضافه كرده و مرحله له كردن را ادامه دهيد. نمك را هم فراموش نكنيد. بعد از اينكه سيبزميني داخل پوسته به شكل پوره درآمد، شروع به ريختن مواد داخل سيبزميني كنيد. که قبلا همه آنها رابا هم مخلوط کرده اید.
نظر کاربران
من عاشقش هستم.به به