نان سيب و دارچين
طعم شگفت انگیز سیب و دارچین...
قبول دارید که ترکیب سیب و دارچین یکی از خوشمزه ترین ترکیب های اختراع شده در آشپزی است؟ اگر تا به حال امتحان نکرده اید، پیشنهاد ما این است که حتما در کیک یا شیرینی تان از این ترکیب شگفت انگیز استفاده کنید.
مواد لازم براي ۶ نفر:
- ۱ ق س سرصاف مايه خمير
- ۱/۳ ق چ نمك
- ۱ عدد تخممرغ
- ۲۵ گرم كره
- ۱ ق م شكر براي مايه خمير
- ۱/۴ پيمانه آب ولرم
- ۱/۲ پيمانه شير كم چرب
- ۱/۳ ق چ وانيل
- كنجد به مقدار لازم براي تزئين
- ۴ عدد سيب
- ۱ ق س دارچين
- ۱/۲ پيمانه آرد
- ۱ عدد زرده تخممرغ
طرز تهیه:
۱. در يك كاسه نمك ، شكر و آب ولرم را بریزید و هم بزنيد. مايه خمير را هم بيفزايیدو مخلوط كنيد. در ظرف يا كاسه را گذاشته و به مدت ۱۰دقيقه صبر كنيد تا مايه خمير كف كند. در يك قابلمه كوچك شير ولرم بریزید. كره را هم اضافه كرده و قابلمه را از روي حرارت برداريد تا ولرم شود.حالاتخم مرغ را اضافه کنید. مايه خمير عمل آمده را به آنها اضافه كنيد و مخلوط را هم بزنيد. آرد را با وانیل مخلوط و كمكم اضافه كرده، هم بزنيد و بعد مقدار بيشتري آرد بيفزاييد و با دست شروع به ورز دادن خمير كنيد. وقتي كه خمير به دست نچسبيد، ديگر آرد اضافه نكنيد. خمير را يكدست كرده و در كاسه را بپوشانيد و در جاي گرمي قرار دهيد تا خوب ور بيايد و استراحت كند.
۲. در این فاصله سيبها را خلالی خرد کنید و با دارچین مخلوط كنيد. خمير را با استفاده از وردنه پهن روي تخته آردپاشي شده باز کنید تا قطر نيمسانتيمتری پیدا کند. حالا آن را به نوارهاي سانتيمتر ی برش بزنيد. سيبها را كنار هم روي هر نوار بچينيد تا سطح نوار با سيب پوشيده شود. بعد از يك طرف شروع به لوله كردن خميرهاي نواري و سيب كنيد. همه نوارها را با سيبها به همين صورت لوله كنيد و به شكل يك نان درآوريد. فر را روشن كرده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم كنيد.
۳. روي سيني فر كمي آرد بپاشيد و نانهاي آماده شده را روي آن قرار دهيد. در يك كاسه كوچك زرده تخممرغ را ريخته و با چنگال هم بزنيد. بعد با قلمموي آشپزي زرده را روي سطح بالايي نانها ماليده و كنجد را رويشان بپاشيد. بعد از گرم شدن فر سيني را در طبقه وسط قرار دهيد تا نانها به مدت ۳۰- ۲۰ دقيقه بپزند.
ارسال نظر