۳۳۹۱۳۳
۵۰۲۷
۵۰۲۷
پ

حلوای دورنگ سر سفره افطار

شايد اتفاق خوبي نباشد ولي اين روزها ديگر كمتر ‌مهماني افطاري را مي‌بينيد كه سفره‌ای با غذاهاي ساده داشته باشد؛ ديگر ‌مهماني‌هاي افطاري هم دست‌كمي از ‌مهماني‌هاي رسمي مجلسي و عروسي‌ها ندارد.

مجله آشپزی مثبت - نيره اعظم زنجاني: شايد اتفاق خوبي نباشد ولي اين روزها ديگر كمتر ‌مهماني افطاري را مي‌بينيد كه سفره‌ای با غذاهاي ساده داشته باشد؛ ديگر ‌مهماني‌هاي افطاري هم دست‌كمي از ‌مهماني‌هاي رسمي مجلسي و عروسي‌ها ندارد. صاحبخانه تا مي‌تواند غذاهاي جور و واجور مقوي و متنوع به همراه انواع و اقسام دسرهاي شيرين مخصوص افطار مي‌گذارد كه مبادا ‌مهمانان روزه‌دار غذايي را دوست نداشته باشند و گرسنه بمانند.

مواد لازم:

  • ۳ پيمانه آرد
  • ۱ پيمانه پودر نشاسته
  • ۱ پيمانه كافي‌ميت
  • ۱/۲ پيمانه كره
  • ۱/۳ پيمانه روغن مايع
  • ۱ پيمانه پسته پودرشده
  • ۱ ق‌س زعفران دم‌كرده
  • ۱ ق‌م پودر هل

مواد لازم براي شربت:

  • 2 و 1/2 پيمانه شكر
  • 1 و 1/2 پيمانه آب

حلوای دورنگ سر سفره افطار

طرز تهیه:

۱. آرد را در تابه‌اي بزرگ ريخته، روي حرارت ملايم بگذاريد و با قاشق چوبي مرتب هم بزنيد تا بدون سوختن آرد، بوي خامي آن گرفته شود. دقت كنيد كه آرد نبايد رنگش تيره شود.

۲. وقتي بوي آرد بلند شد، پودر نشاسته را به تابه اضافه كنيد. حالا مخلوط آرد و نشاسته را به مدت سه دقيقه تفت دهيد.

۳. پودر هل و كافي‌ميت را اينجا اضافه كرده و تابه را از روي حرارت برداريد. مواد را با هم مخلوط كرده و الك كنيد.

۴. در قابلمه يا شير جوشي كوچك روغن و كره را ريخته، روي حرارت بگذاريد تا كره آب‌شده و با روغن مخلوط شود. حالا از روي حرارت برداريد.

۵. مخلوط كره و روغن را به مواد خشك الك‌شده اضافه كرده و دائم هم بزنيد تا حلوا يكدست و يكنواخت شود.

۶. شكر را در آب حل كرده و روي حرارت بگذاريد تا جوشيده و شربت آماده شود. شربت غليظ‌شده را از روي حرارت برداريد تا كمي خنك شود.قالب موردنظر را آماده كنيد. كف و ديواره‌هاي قالب را با كيسه فريزر بپوشانيد.

۷. شربت سردشده را كم‌كم به مايه حلوا اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد تا حلوا آماده شود.نيمي از حلواي آماده‌شده را در قالب ريخته و روي آن را صاف كنيد. پودر پسته را روي لايه اول حلوا بريزيد و پهن كنيد.

۸. زعفران را به نيمه ديگر حلوا اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد. بعدآن‌ را در قالب بريزيد و با پشت قاشق آن را صاف و يكدست كنيد.

۹. روي حلوا را با نايلون بپوشانيد و قالب را به مدت چهار ساعت در يخچال بگذاريد. بعد از اين مدت قالب را بيرون آورده و حلوا را با كمك نايلون از قالب بيرون آورده، برش زده و در ظرف بچينيد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج