۳۳۹۱۱۶
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

تارت لقمه‌اي حلوا

آخرین دسر رمضانی را امروز درست کنید

احتمالا امروز آخرین روز ماه مبارک رمضان باشد. عباداتتان قبول درگاه حق و پیشاپیش عیدتان مبارک! برای آخرین (احتمالا) روز ماه رمضان، برایتان طرز تهیه تارت لقمه ای حلوا را را آموزش داده ایم. آخرین دسر رمضانی را امروز درست کنید.

مجله آشپزی مثبت - ليلا هوشياري: احتمالا امروز آخرین روز ماه مبارک رمضان باشد. عباداتتان قبول درگاه حق و پیشاپیش عیدتان مبارک! برای آخرین (احتمالا) روز ماه رمضان، برایتان طرز تهیه تارت لقمه ای حلوا را را آموزش داده ایم. آخرین دسر رمضانی را امروز درست کنید.

مواد لازم:

  • ۲۵۰ گرم آرد سفيد
  • ۶۰گرم كره
  • ۱ عدد زرده تخم‌مرغ
  • ۳ ق س ماست
  • كمي نمك
  • پسته وبادام برای تزیین

آخرین دسر رمضانی را امروز درست کنید

طرز تهیه:

۱. كره را مدتي پيش از شروع كار از يخچال بيرون بگذاريد تا كمي نرم شود. آرد را به همراه نمك و كره تكه تكه شده نرم در كاسه‌اي ريخته و با نوك انگشت مخلوط كنيد. نبايد خمير را ورز دهيد چون به روغن مي‌افتد.

۲. ماست و زرده تخم مرغ را هم كم‌كم اضافه كرده و به مخلوط كردن با دست ادامه دهيد؛ در حدي كه خمير به دست نچسبد.

خمير آماده را نيم ساعت در ظرف در بسته در يخچال قرار دهيد تا استراحت كند.

۳. بعد از اين مدت، خمير را از يخچال درآورده، روي سطح صاف و آردپاشي شده‌اي با وردنه باز كنيد تا به قطر نيم سانتي‌متر برسد، بعد خمير را قالب زده و در ظرف مخصوص تارت‌هاي يك نفره قرار دهيد و با نوك چنگال خمير را سوراخ سوراخ كنيد تا خمير در حين پخت پف نكند.

۴. فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. قالب ها را روي پنجره فر، طبقه وسط بگذاريد و به مدت ۲۰ دقيقه صبر كنيد تا نان تارت آماده شود. بعد از اين مدت فر را خاموش كرده و قالب‌ها را دربياوريد و بگذاريد خنك شوند. نان‌ها بعد از خنك شدن به راحتي از قالب جدا مي‌شوند. حلواي آماده شده را با قيف درون نان‌ها پر كرده و با خلال‌هاي پسته و بادام تزئين كنيد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج