طرز تهیه كوفته كباب
واقعا چرا انقدر طعم گوشت قرمز خوب است که حتی با این همه ضرری هم که دارد باز نمی توانیم مصرف آن را کم کنیم؟ امروز کوفته کباب خوشمزه را به شما آموزش داده ایم، حتما عاشقش می شوید.
مواد لازم:
- نيم كيلوگرم مخلوط گوشت گوسفند و گوساله چرخشده
- ۴ حبه سير
- ۱ عدد پياز متوسط
- ۳ قس جعفري تازه خردشده
- ۱ قس پودر گشنيز
- ۱ قچ پودر زيره
- ۱/۲ ق چ پودر دارچين
- ۱/۴ قچ پودر فلفل قرمز
- ۱/۴ قچ پودر زنجبيل
- به مقدار لازم روغن مخصوص سرخكردني
- به مقدار لازم نمك و فلفل
- به میزان لازم کنجد
طرز تهیه:
۱. گوشت چرخكرده را در كاسهاي بريزيد و پياز را بعد از پوست كندن رنده كرده و به گوشت اضافه كنيد. حبههاي سير را هم پوست كنده و با رنده ريز رنده كنيد.
۲. تمام ادويهها، نمک و سبزيجات را به مخلوط گوشت و پياز اضافه كرده و با دست شروع به ورزدادن كنيد.
۳. به اندازه يك مشت از مخلوط گوشت را در كف دستتان گرد كنيد،و در کنجد بغلتانید. در تابهاي مقداري روغن بريزيد، بعد از داغ شدن روغن كوفتهها را سرخ كنيد.
يهجور ديگه:
كوفتهها را به جاي سرخ كردن ميتوانيد گريل كنيد. براي اين منظور كوفتهها را به مقداري روغن زيتون آغشته كرده و سپس در سيني فر بچينيد. شعله بالاي فر اجاق گاز را روشن كرده و كوفتهها را كباب كنيد.
خيلي از تركيهايها هم مثل ما ايرانيها كباب را با سماق دوست دارند، به همين دليل به مخلوط گوشت سماق هم اضافه ميكنند. براي نيم كيلوگرم گوشت ۲ قاشق چايخوري پودر سماق كافي است.
ارسال نظر