كوكوی والک دورنگ؛ افطار روزهای آخر رمضان
شايد اتفاق خوبي نباشد ولي اين روزها ديگر كمتر مهماني افطاري را ميبينيد كه سفرهای با غذاهاي ساده داشته باشد؛ ديگر مهمانيهاي افطاري هم دستكمي از مهمانيهاي رسمي مجلسي و عروسيها ندارد.
مواد لازم براي ۶ نفر:
- ۳۰۰ گرم والك پاككرده
- ۱۰۰ گرم برگ كاهوپيچ
- ۱۰۰ گرم گردوي خردشده
- ۸ عدد تخممرغ
- ۱ عدد پياز متوسط
- ۴ عدد سيبزميني متوسط
- ۱ قس آرد
- نمك، فلفل، روغن و زردچوبه به مقدار لازم
- ۱ قس گلسرخ پودر شده
- ۲ قس زعفران آبكرده
طرز تهیه:
۱. سيبزمينيها را شسته و با مقداري آب بپزيد. والكها را شسته و خرد كنيد. برگ كاهو را هم ريز خرد كنيد.
۲. در يك كاسه مناسب چهار عدد تخممرغ بشكنيد و خوب هم بزنيد. نمك، فلفل، زردچوبه و آرد را هم اضافه كنيد. مخلوط را خوب هم بزنيد تا يكدست شود.
۳. حالا گردوي خردشده و پودر گلسرخ را به مخلوط بيفزاييد. نوبت به سبزيجات (والك و كاهو) ميرسد، آنها را هم به مايه كوكو افزوده و خوب هم بزنيد.
۴. در تابهاي مناسب روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد. روغن كه داغ شد مايه كوكو را در تابه ريخته، صاف كنيد. حرارت را ملايم كرده، در تابه را گذاشته و صبر كنيد تا مايه كوكو خودش را بگيرد.
۵. سيبزمينيهاي پخته را پوست كنده و با رنده ريز كنيد. پياز را هم پوست كنده و رنده كنيد. مواد را در كاسهاي ريخته، چهار تا تخممرغ باقيمانده را هم روي آنها بشكنيد. مواد را خوب هم بزنيد.
۶. زعفران آبكرده، نمك، فلفل سياه و زردچوبه را به مايه كوكو سيبزميني اضافه كرده و مواد را با يكديگر مخلوط كنيد.
۷. مايه آماده كوكو را روي كوكوي والك بريزيد و با پشت چنگال صاف كنيد. دوباره در تابه را بگذاريد تا هر دو كوكو با حرارت ملايم بپزند. بهتر است شعلهپخشكن بگذاريد.
۸. بعد از اينكه كنارههاي كوكو سرخ شد، با دقت كوكو را برگردانيد تا طرف ديگر آن هم سرخ شود. بعد از پخت كوكو را در ظرف موردنظر كشيده و سرو كنيد.
ارسال نظر