میتلف فرنگی
به آلمان نرفته غذایش را بخورید!
میتلف غذایی اصالتا اروپاییست که احتمالا تاریخچه آن به کشور آلمان بر می گردد. این خوراک گوشتی خوشمزه و معطر می تواند غذایی ساده و متفاوت باشد بر سر سفره های رنگین شما.
مواد لازم:
- گوشت چرخ شده ۷۵۰ گرم
- کرفس یک و نیم پیمانه
- پیاز داغ طلایی ۳ قاشق غذاخوری
- سبزی خرد شده یک و نیم پیمانه
- تخم مرغ ۱ عدد
- شیر یک و نیم پیمانه
- آرد سوخاری یک و نیم پیمانه
- روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران آب شده ۱ قاشق مرباخوری
- هویج ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای رنگی ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- دارچین به میزان لازم
۱- پیاز را نگینی ریز خرد کرده و کمی در روغن تفت داده تا نرم شود. سپس از روغن خارج کرده و در همان روغن هویج ریز خرد شده و کرفس و فلفل دلمه ای را کمی تفت داده تا نرم شود.
۲- گوشت را به همراه نمک و فلفل و دارچین کامل ورز داده تا یک دست شود سپس کرفس، فلفل دلمه ای، هویج و پیاز را که از قبل تفت داده شده همراه سبزیجات معطر به گوشت اضافه کرده و ورز دهید.
۳- در روغن باقی مانده رب را کمی تفت دهید و پس از سرد شدن به گوشت به همراه زعفران اضافه نمایید.
۴- آرد سوخاری را با شیر مخلوط کرده و به مایه گوشتی افزوده و کاملا ورز دهید تا یک دست شود.
۵- قالب مخصوص (قالب میتلف یا پاند کیک) را کامل چرب کرده و مواد را داخل آن ریخته و روی قالب را فویل کشیده و به مدت ۴۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه طبقه پایین قرار دهید.
۶- پس از ۴۵ دقیقه فویل را از روی ظرف برداشته و دوباره قالب را در فر به مدت ۳۰ دقیقه دیگر قرار دهید.
۷- پس از این زمان میتلف شما آماده است میتلف را از قالب خارج کرده برش زده و همراه با سبزیجات آب پز به عنوان دورچین و کمی برنج قالبی یا پوره سیب زمینی سرو نمایید.
نکات:
۱- قالب لُف قالبی مستطیل شکل است با لبه هایی نسبتا بلند که برای این غذا و بسیاری دیگر از غذا ها مورد استفاده قرار می گیرد.
۲- این غذا را با سس گوجه فرنگی یا تمام زیر مجموعه های این سس مادر می توانید سرو نمایید.
۳- برای برش این غذا اجازه دهید که کمی سرد شده و سپس برش بزنید تا بهتر برش خرده و خرد نشود.
۴- سبزی ساطوری شده (نعناع، ترخون، مرزه و جعفری)…. جعفری بیشتر از سایر سبزی ها.
ارسال نظر