۳۳۹
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

سابله

به شكل شيريني‌هاي سنتـــي و خوشمزه

مواد لازم:

  • آرد: 475 گرم
  • روغن جامد: 325 گرم
  • بادام پوست‌گرفته و چرخ شده: 300 گرم
  • پودر قند: 300 گرم
  • زرده تخم‌مرغ: يك عدد
  • رنده پوست پرتقال: يك قاشق چاي‌خوري
  • پسته: به مقدار دلخواه


روش تهيه:

ابتدا روغن، پودر قند، زرده تخم‌مرغ و رنده پوست پرتقال را با همزن برقي آن‌قدر هم مي‌زنيم تا كاملا پف كرده و سفيد شوند. سپس آرد را اضافه كرده با ليسك مخلوط مي‌كنيم.‌ پس از آن، پودر بادام را به مواد اضافه مي‌كنيم و حسابي چنگ مي‌زنيم تا خميري شكل شود. خمير حاصل را داخل كيسه نايلوني گذاشته و حدود ۶ ساعت اجازه مي‌دهيم استراحت كند. خمير حاصل را به قطر نيم‌سانتي متر روي صفحه كار كه از قبل آردپاشي كرده‌ايم پهن مي‌كنيم و با كاتر دلخواه آن را قالب مي‌زنيم و در سيني فر مي‌چينيم. مي‌توانيم روي سابله را با برس به سفيده تخم‌مرغ آغشته كنيم يا اينكه به همين شكل روي آن پسته بريزيم و داخل فر قرار دهيم. اين شيريني را به مدت ۲۰ دقيقه در طبقه بالاي فر كه از قبل با دماي ۱۷۰ درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، مي‌پزيم. شيريني‌هاي داخل سيني را به مدت ۴ تا ۵ ساعت دست نمي‌زنيم تا خودشان را كامل بگيرند. سپس آنها را به ظرف مورد نظر منتقل مي‌كنيم.

منبع : مجله زندگی ایده آل
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج