باگت تخم مرغی؛ ساده اما خوشمزه
شاید برای شما هم پیش آمده باشد وقتی اسم غذایی را می شنوید زیاد تمایلی نسبت به آن نشان ندهید، اما مواد لازم آن را که می بینید دلتان واقعا آب بیفتد. به شما قول می دهم باگت تخم مرغی در دسته همان غذاها قرار می گیرد. هم ساده و خوشمزه!
مواد لازم:
- باگت ( ۴۵۰ گرمی ) ایتالیایی یا فرانسوی ( بریده نشده ) ۲عدد
- سوسیس به مقدار لازم
- فلفل دلمه ای رنگی ۱ عدد
- پیازچه نصف شده ۱/۲ لیوان
- تخم مرغ زده شده ۱۰عدد
- خامهی زده شده ۲/۳ لیوان
- ریحان خرد شده ۱/۴لیوان
- نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
- پنیر موزارلا خرد شده ۱ و ۱/۲ لیوان
۱ - فر را از قبل در دمای ۱۷۶ درجهی سلسیوس گرم کنید. یک ورق شیرینی پزی بزرگ را روی میز بگذارید. با استفاده از یک چاقوی دندانه دار، بالای هر یک از نانها به اندازهی یک اینچ از طرف بلند ببرید. از قاشق یا انگشتتان برای بیرون آوردن محتویات درون نانها استفاده کنید. پوستههای نان را روی ورق شیرینی پزی آماده قرار دهید.
۲- روکش روی سوسیسها را در صورت وجود جدا کنید. در یک ماهیتابهی بزرگ، سوسیسها را له کرده و به همراه فلفل شیرینها به مدت ۸ دقیقهای بپزید تا سوسیسها پخته شوند و فلفلها نیز تُرد باشند. پیازچه ها را در آخرین دقایق پختن مخلوط کنید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و چربی آن را دور بریزید.
۳ - در یک کاسهی بزرگ، تخم مرغها، خامهی زده شده، ریحان و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید. مخلوط سوسیس و یک لیوان پنیر را نیز اضافه کرده، به هم بزنید.
۴- با دقت مخلوط تخم مرغ را داخل پوستههای نانی ( همان نان خالی شده ) بریزید. ۱/۲ لیوان باقی مانده پنیر را روی مخلوط بپاشید. به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بدون درپوش بپزید یا تا وقتی که تخم مرغها آماده بشوند. ( ۷۰ درجه سلسیوس )
۵ - بگذارید برای ۵ دقیقه خنک شود. با استفاده از چاقوی دندانهدار، باگتها را قطعه قطعه کنید.
ارسال نظر