املت سیب زمینی با پنیر و اسفناج
املت سیب زمینی از تکه های سیب زمینی پخته در مخلوط تخم مرغ تهیه شده و داخل آن, با پنیر و اسفناج پر می شود.
مواد لازم:
- کره : ۷۵ گرم
- سیب زمینی , نگینی خرد شده : ۶ عدد
- سیر , له شده : ۳ حبه
- پودر فلفل پاپریکا : ۱ قاشق چای خوری
- گوجه فرنگی بدون پوست و هسته , نگینی خرد شده : ۲ عدد
- تخم مرغ : ۱۲ عدد
- فلفل : مقداری
- برگ اسفناج جوان و ریز : ۲۲۵ گرم
- تخم رازیانه : ۱ قاشق چای خوری
- پنیر فتا , نگینی خرد شده : ۱۲۵ گرم
- ماست ساده ( شیرین نشده ) : ۴ قاشق غذاخوری
۱. ۲۵ گرم یا ۲ قاشق غذاخوری از کره را در یک ماهیتابه گرم نمایید و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه سیب زمینی ها را روی حرارت کم , تفت دهید تا سطح آن ها طلایی شود . در طول پخت مرتب آن ها را هم بزنید . سپس داخل یک کاسه بریزید .
۲. فلفل , سیر و گوجه فرنگی را به ماهیتابه اضافه نمایید و به مدت ۲ دقیقه دیگر تفت دهید .
۳ . تخم مرغ ها را با همزن دستی خوب بزنید و به آن فلفل بیافزایید و آن ها را روی سیب زمینی ها بریزید و خوب با هم ترکیب نمایید .
۴ . اسفناج ها را ۱ دقیقه داخل آب جوش بریزید تا کمی نرم شوند , سپس آن ها را آبکش نمایید و زیر آب سرد بگیرید تا دوباره تازه و طراوت شوند . آن ها را با دستمال مخصوص آشپزخانه خشک نموده و پنیر فتا , تخم رازیانه و ماست به آن بیافزایید .
۵. ۱/۴ از کره باقی مانده را در یک ماهیتابه به قطر ۱۵ سانتیمتر گرم نمایید . با یک ملاقه ۱/۴ از مخلوط سیب زمینی و تخم مرغ را داخل تابه بریزید و هر طرف آن را به مدت ۲ دقیقه بپزید تا سفت شود .
۶ . املت سیب زمینی را به بشقاب مخصوص پذیرایی منتقل نمایید . ۱/۴ از مخلوط اسفناج را روی آن بریزید . سپس املت سیب زمینی را از وسط تا نمایید تا مواد داخل آن جای بگیرند . این کار را برای تمام مواد تکرار نمایید تا ۴ املت سیب زمینی آماده شود .
توصیه سرآشپز :
جهت تهیه املت سیب زمینی از انواع پنیر از جمله پنیر بلوچیز می توان استفاده نمود , همچنین می توانید کلم بروکلی را جایگزین اسفناج نمایید .
ارسال نظر